Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Τελειώνει το click away - Πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα θα ψωνίζουμε χωρίς ραντεβού


Την εκτίμηση ότι ακόμα και πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα -αναλόγως πάντα και με την επιδημιολογική εικόνα- θα μπορούν να ψωνίζουν οι πολίτες από τα καταστήματα χωρίς ραντεβού, εξέφρασε ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης.

Ο κ. Σταμπουλίδης σημείωσε επίσης, πως, με βάση και τη θέση των ειδικών της αρμόδιας επιτροπής, από την ερχόμενη εβδομάδα θα επαναλειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα, αναφέροντας για ακόμα μια φορά πως η εστίαση θα ανοίξει μετά το Πάσχα και μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Ο ίδιος σημείωσε, μιλώντας στο "Πρώτο Πρόγραμμα", πως σημαντικό πρόσθετο βοηθητικό εργαλείο στην επαναλειτουργία των δομών αποδεικνύεται το self test, το οποίο, όπως επεσήμανε, θα εφαρμοστεί άμεσα στο λιανεμπόριο και τους εργαζόμενους σε αυτό, κατά τα πρότυπα των σχολείων, δηλαδή δύο φορές την εβδομάδα, οπότε και αυτό θα δηλώνεται σε ειδική πλατφόρμα με τη χρήση του ΑΜΚΑ του καθενός.

"Επιθυμούμε να γίνει το άνοιγμα των Μall χθες", είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ, επισημαίνοντας παράλληλα πως όλα κρίνονται από τα επιδημιολογικά δεδομένα. Χαρακτήρισε τον Απρίλιο σημαντικό μήνα και μίλησε για τη βοήθεια που θα υπάρξει από τους εμβολιασμούς, τα self tests και τον καλό καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News