Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Πίτα κουρού με πιπεριές


Νόστιμη και γρήγορη επιλογή για όλες τις ώρες

Υλικά

- 1 συσκευασία φύλλο κουρού

- 7 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες

- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

- 3 αβγά

- 150 γρ. φέτα

- 150 γρ. μοτσαρέλα

- Αλάτι, πιπέρι

- Λίγο λάδι

- 2 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο

Εκτέλεση

- Σοτάρετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λίγο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά.

- Προσθέστε αλάτι, πιπέρι και το ξύδι βαλσάμικο και αφήστε για λίγη ώρα ακόμη μέχρι να καραμελώσουν.

- Κατεβάστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσουν.

- Ανακατέψτε τα 2 αβγά με τα τυριά και αφήστε στην άκρη.

- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

- Λαδώστε ελαφρώς ένα ταψάκι και τοποθετήστε το φύλλο κουρού.

- Ρίξτε το μείγμα με τις πιπεριές πάνω στη ζύμη και προσθέστε εκείνο με τα τυριά.

- Καλύψτε με το άλλο φύλλο κουρού και γυρίστε τις άκρες προς τα μέσα.

- Αλείψτε με το τρίτο αβγό, κάντε στο φύλλο τρύπες με ένα πιρούνι και πασπαλίστε με λίγο σουσάμι (προαιρετικά).

- Ψήστε για 35 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News