Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Λεύκανση στο σπίτι: Ο πιο ανέξοδος τρόπος να κάνεις το χαμόγελο σου πιο λαμπερό από ποτέ!

Μάθε το μυστικό για να αποκτήσεις τέλειο χαμόγελο με τον πιο φυσικό τρόπο…

Κακά τα ψέματα: ένα λαμπερό χαμόγελο είναι το πιο σημαντικό όπλο για να σαγηνέψεις και να γοητεύσεις όποιον βρίσκεται απέναντί σου.

Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η λεύκανση στο οδοντιατρείο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο σμάλτο των δοντιών και είναι απαγορευτική για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια (άσε που δεν συμφέρει και οικονομικά!).

Γι’ αυτό βρήκαμε την πιο απλή και αποτελεσματική λύση για πιο λευκά δόντια και εντατική φροντίδα της στοματικής υγιεινής:

Το μηλόξυδο γίνεται ο σύμμαχός σου για τέλειο χαμόγελο,αφού λειτουργεί και σαν στοματικό διάλυμα χάρη στις αντισηπτικές του ιδιότητες.

Διάλυσε μια μικρή ποσότητα με νερό, κάνε γαργάρες μετά από το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιώνκαι θα δεις τα μικρόβια και την πλάκα να μειώνονται σημαντικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News