Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η απάντηση Σαμαρά για την παράδοση - παραλαβή στο Μαξίμου (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το πιο ανήθικο από όλα ήταν ο θόρυβος που έκαναν ότι τάχα δεν θέλησα να παραδώσω στο Μέγαρο Μαξίμου. Η αλήθεια είναι βέβαια εντελώς διαφορετική"

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος.

Αναφερόμενος στο θέμα που προέκυψε με την παράδοση-παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου, είπε:

"Το πιο ανήθικο από όλα ήταν ο θόρυβος που έκαναν ότι τάχα δεν θέλησα να παραδώσω στο Μέγαρο Μαξίμου. Η αλήθεια είναι βέβαια εντελώς διαφορετική".

"Το γραφείο του επικοινώνησε με το δικό μου ζητώντας απλά πληροφορίες για την τυπική παράδοση. Καμία εικόνα δεν είχα για το πότε θα πάει ο κ. Τσίπρας στο Mαξίμου και για το πότε θα έπρεπε να ήμουν κι εγώ εκεί. Δεν είχα καμία πρόθεση να μην παραβρεθώ τυπικά αφού του είχα ήδη τηλεφωνήσει για να τον συγχαρώ", τόνισε ο κ. Σαμαράς.

"Δημιούργησαν ένα πρόβλημα από το τίποτα. Φυσικά όλοι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα πρωτοκόλλου σε βάρος μας δεν είχαν πει το παραμικρό όταν ο κ. Τσίπρας στην προεκλογική εκστρατεία έβριζε σκαιότατα τη ΝΔ από τη Ρόδο. Ούτε είπαν το παραμικρό όταν στελέχη του έβριζαν εμένα τον ίδιο ως Πρωθυπουργό, τότε, χωρίς κανείς να τους βάλει στη θέση τους ", σημείωσε.

"Είμαστε σε περίοδο που θα κανουν τα πάντα για να πλήξουν τη ΝΔ, να τη βυθίσουν σε εσωστρέφεια, πριν καταλάβει ο λαός την πλήρη μας δικαίωση. Κι όσο περισσότερο καταλαβαίνει ο λαός ότι η δικαιωσή μας πλησιάζει, τόσο περισσότερο θα προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν" πρόσθεσε.

9 σχόλια:

  1. Άιντε βρε σαν δεν ντρέπεσαι! Αντί να εξαφανιστείς, φέμα στο ψέμα!
    Οι ίδιοι οι δικοί σου έκριναν ότι ήταν απαράδεκτη η στάση σου. Βγες και μάλωσε κι εκείνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι ήταν να καταλάβει ο λαός το κατάλαβε για αυτό πήρες πόδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηθοποιος της κακιας ωρας............Λαθος επιλογη για τη νδ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οπωσδήποτε η εικόνα ήταν απαράδεκτη για σύγχρονο κράτος. Ποιος όμως φταίει; Ο γραμματέας του Τσίπρα πήρε τηλ. και ρώτησε για λεπτομέρειες της παράδοσης χωρίς να πει τι ώρα θα πάει. Από την άλλη ο γραμματέας του Σαμαρά δεν ρώτησε ούτε ξαναπήρε τηλ. για να ρωτήσει τι ώρα θα πάει ο Τσίπρας για να τον περιμένουν. Να περιμένει ο Σαμαράς με τις ώρες μήπως και φανεί ο Τσίπρας δεν είναι λογικό. Μήπως ακόμα δεν γίναμε σύγχρονο κράτος και έτσι όλα είναι φυσιολογικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά! Δες τις δηλώσεις στελεχών της ίδιας της ΝΔ και πες μετά ότι ισχύει αυτό που γράφεις.

      Διαγραφή
  6. Το σαμαρι κι αν το δερνεις ο γαδαρις γελα........(..........)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΤΥΧΩΣ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eisai terastios ase na lene oloi tous erxontai twra ta duskola k oloi tha klaime ante k tou xronou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News