Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Δήμος Έδεσσας: Δεσμεύτηκαν οι Βουλευτές για την Τουριστική ΑΕ

Σύσκεψη για την Τουριστική ΑΕ

Χθες, 29 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Δημαρχείο Έδεσσας με αφορμή την επικείμενη Γενική Συνέλευση της Τουριστικής ΑΕ, με την συμμετοχή του Δημάρχου Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου, των Βουλευτών κ. Γιάννη Σηφάκη, κ. Χρήστο Σμια και κα. Θεοδώρα Τζάκρη, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των εργαζομένων.

Στην σύσκεψη δεσμεύτηκαν οι κυβερνητικοί βουλευτές να αναλάβουν οι ίδιοι όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες εντός του επόμενου μήνα, προκειμένου αφενός να μεταφερθεί το χρέος της εταιρείας στο χρέος της γενικής κυβέρνησης και αφετέρου να διασφαλιστεί η εργασιακή αποκατάσταση των υπαλλήλων της επιχείρησης.


5 σχόλια:

  1. Λαθος......... Κυρια και κυριοι......Αυτοι που τα εφαγαν να τα πληρωσουν.....Βαλτε μυαλα.....Αυτα δεν γινονται.......Γιατι εμεις θα τα πληρωσουμε παλι......Οχι τα ιδια λαθη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μεταφερθεί το χρέος της εταιρείας στο χρέος της γενικής κυβέρνησης;;;;; Τι λέτε ρε!!!! Να βρεθούν οι υπεύθυνοι του χρέους και να πληρώσουν. ΣΥΡΙΖΑ και χάριζα ε ΟΧΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομαρχιακή Επιτροπη ΣΥΡΙΖΑ Πελλας30 Ιανουαρίου 2015 στις 4:20 μ.μ.

    Τα αναγραφομενα στην ανακοίνωση του Δημου Εδεσσας ουδολως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στα λεχθέντα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση της ΝΕ για την χθεσινη συνάντηση. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν αναβολή της σημερινής συνεδρίασης που πραγματοποιεί η Επιχείρηση για λύση και εκκαθάριση της για να υπάρχει χρόνος μετα την αλλαγη της πολιτικής κατάστασης να διερευνηθεί λύση που να κατοχυρώνει τους εργαζομενους, την επιχείρηση και τον Δημο. Όλα τα αλλα είναι εκ του πονηρού απο αυτούς που σπεύδουν να την κλείσουν ( πετώντας 19 εργαζομενους στον δρόμο) για να σώσουν - ίσως - κάποιους που την έφεραν ως εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανοιξτε τα ματια σας.......Οι του Συριζα.......Σας εγκλοβιζουν..........Να φερουν πισω τα χρηματα τα κλεφτρονια........Και μετα τιμωρια.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News