Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

«Πόλεμος» για την Τουριστική ΑΕ του Δήμου Έδεσσας - Τι προτείνουν οι εργαζόμενοι

"Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΙΚΗΣΕ"

Οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρράκτες – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΕ χαιρετίζουν την μαζική συμμετοχή των πολιτών της Έδεσσας και του Ν.Πέλλας η οποία απέτρεψε την υλοποίηση της καταστροφικής απόφασης του δημάρχου Έδεσσας για λύση και εκκαθάριση της Δημοτικής Επιχείρησης Καταρρακτών.

Οι εργαζόμενοι μαζί με πλήθος κόσμου απέτρεψαν την γενική συνέλευση η οποία θα αποφάσιζε την λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης Καταρρακτών.

Ταυτόχρονα κατέθεσαν και τις εξής προτάσεις:


1) Πρόταση Αναβολής της Γενικής Συνέλευσης για το μέγιστο χρονικό διάστημα που προβλέπει ο νόμος και έως ότου βρεθεί λύση για τις δημοτικές επιχειρήσεις από την κεντρική διοίκηση

2) Επανεξέταση της ειλημμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας για λύση και εκκαθάριση εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος

3) Ανάληψη πρωτοβουλιών για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου των δημοτικών επιχειρήσεων

4) Επανεξέταση της βιωσιμότητας της επιχείρησης ως δημοτικής υπέρ του δήμου Έδεσσας και του Εδεσσαϊκού λαού.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Δήμαρχος Έδεσσας να μη θέλει να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και να επιμένει επί της ουσίας για λύση και εκκαθάριση της επιχείρησης.

Καλούμε σε συνεχή επαγρύπνηση τους πολίτες μέχρι την διασφάλιση ότι η Δημοτική Επιχείρηση Καταρράκτες θα λειτουργεί προς όφελος του Εδεσσαϊκού Λαού και μόνον.

9 σχόλια:

  1. Βγαλτε .... στη.... φορα ...τα ...λαμογια.... που...σας...εφεραν...σαυτη....τη..θεση......Στα μανταλακια οι κλεπτες.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η απλή λογική λέει εκκαθάριση σε μια ζημιογόνο επιεχείρηση.Ποιός θα πληρώνει τις ζημίες της? Το συναίσθημα λέει: πως να δίωξεις τα άτομα που δουλευουν εκει ?
    Η μέση οδός λέει χρυσή τομή με υποχωρήσεις.Η Εδεσσα,ίσως η ομορφότερη πόλη της ελλάδας είναι το καλύτερο τουριστικό έκθεμα του νομού, η πιό ιστορική μας πόλη που όλοι μας αγαπάμε και θέλουμε να είναι ο άξιος πυλώνας του νομού μας.Ο Θεός να βάλει το χέρι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το καλύτερο τουριστικό έκθεμα με τους χειρότερους πανελλαδικά υπαλλήλους,
      έχω πάει 3 φορές μέσα σε 2-3 χρόνια και μου έχουν χαλάσει την μέρα έφυγα βρίζοντας απο εκεί ...

      Διαγραφή
    2. άσε τα σάπια φίλε 2:30 και γράψε γιατί σου χαλάσανε την μέρα. Οι αερολογίες και η λασπουριά δεν περνάει.

      Διαγραφή
  3. Όλοι φταίνε όταν μια βάρκα παίρνει νερό. όχι μόνο οι διοικουντες αλλά και οι εργαζόμενοι. γιατί και αυτοί καλά περάσανε τόσα χρόνια εκεί μέσα τρώγοντας και πίνοντας. με λίγα λόγια γλέντι τρικουβερτο από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ κακό σέρβις από τους εργαζόμενους, αν είχα το μαγαζί θα τους έδιωχνα δημόσιο υπαλληλικη νοοτροπία κρίμα για την Έδεσσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε ρωτήσει γιατί δεν πατάνε οι κάτοικοι της Έδεσσας εκεί ...
    γιατί όλοι θα σας πουν και μια ιστορία για το κακό σέρβις που έφταιγαν όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εσείς οι εγκάθετοι που γράφετε κατά των εργαζομένων να ξέρετε ότι οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης, τους οποίους προσπαθείτε να καλύψετε, δεν θα μείνουν ατιμώρητοι όση λάσπη και να ρίξετε. Πλέον είναι θέμα όλης της εδεσσαϊκής κοινωνίας!! Κανένας συμβιβασμός με αυτούς που λήστεψαν την επιχείρηση και εμπαίζουν τους εργαζόμενους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στο κεντρο καταρρακτων της εδεσσας δουλευουν 10 ατομα γυρω στα 60 χρονων.φτανει ρε παιδια.2015 εχουμε και θα σερβιρουν σχεδον συνταξιουχοι? βαλτε νεα παιδια να δουλεψουνε.ας πανε αυτοι να κοιταξουν τα χωραφια τους.
    η ανεργια της νεολαιας ειναι σε δραματικα ποσοστα.αντι να βαλουν τα παιδια τους να δουλεψουνε κανουν αγωνα για τον εαυτο τους.γιατι αραγε θα αναρωτηθει κανεις.μηπος περνανε καλα εκει μεσα? μηπος αντεχουν οχι 12 αλλα 112 μηνες απληρωτοι? ξερετε πολλους ελληνες πολιτες να αντεχουν απληρωτοι 1 ολοκληρο ετος? αυτοι οχι μονο αντεχουν αλλα και τις διακοπες τους θα κανουνε και τα ρουχαλακια τους θα ψωνισουνε και τα τσιπουρακια τους θα γουσταρουνε και ολα μελι γαλα σαν να μην συμβαινει τιποτα.
    εσυ 4:18 μην μιλας για λασπες και ατιμωρισιες γιατι θα εκπλαγεις στο τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News