Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή σε Βενιζέλο: Βιάσου να μας θέσεις εκτός νόμου γιατί σύντομα δεν θα έχεις κόμμα

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε πρωτοβουλία την Δευτέρα για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή

Σκληρή απάντηση με απειλές και χαρακτηρισμούς από την Χρυσή Αυγή στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα ότι την Δευτέρα, το ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να αναδειχθεί η αντισυνταγματικότητα του κόμματος της Χρυσής Αυγής με στόχο να τεθεί εκτός νόμου.

Απαντώντας το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου τονίζει:

"Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο, που απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός και πλέον εκατομμυρίου Ελλήνων. Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα της διαφθοράς, της μίζας, της διαπλοκής και του μνημονίου, καταδικασμένο από τον ελληνικό λαό στο περιθώριο της δημόσιας ζωής.

Αν ο Βενιζέλος και η παρέα του θέλουν να... "θέσουν εκτός νόμου" την Χρυσή Αυγή καλά θα κάνουν να βιαστούν, γιατί σύντομα θα βρίσκονται στο 0% και δεν θα έχουν ούτε κόμμα, ούτε γραφεία, ούτε βουλευτές για να μας διασκεδάζουν με ανάλογες γραφικές δηλώσεις. Ορισμένοι εξ αυτών μάλιστα δεν θα έχουν ούτε την προσωπική τους ελευθερία, έχοντας ήδη εμπλακεί σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος".

4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΑΧΟΥΛΟΚΟΜΨΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ ΓΑΙΤΙ ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α.ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΛΙΚΑΡΑΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΗΠΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News