Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Νικητής ο Αλμωπός

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα ο Αλμωπός επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με σκορ 2 – 0 του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών και πήγε τους τρεις βαθμούς σχετικά εύκολα.

Το ματς ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν μία φλύαρη υπεροχή η οποία σιγά – σιγά έγινε πιο έντονη με αποτέλεσμα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου να καρποφορήσει και να έρθει το γκολ που έδιωξε το άγχος ενώ από την άλλη ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και προσπάθησε για το μηδέν χωρίς όμως επιτυχία.

Στην επανάληψη το ίδιο σκηνικό με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή να άνουν κάποιες καλές ευκαιρίες και τελικά να έρχεται το δεύτερο γκολ που έδιωξε για τα καλά το άγχος αφού οι φιλοξενούμενοι από τα μέσα του δεύτερου μέρους ρίσκαραν κυνηγώντας κάποια επιτυχία που τελικά δεν ήρθε ποτέ.

Στο 42’ ο Γιάννης Κανωτίδης άνοιξε το σκορ γράφοντας το 1 – 0 για την ομάδα του Βαγγέλη Ντίσιου ενώ στο 76’ ο Χρήστος Τσαουσίδης ζευγάρωσε τα τέρματα των γηπεδούχων γράφοντας το τελικό 2 – 0.

Διαιτητής του αγώνα ο Πέτρος Διδασκάλου.

4 σχόλια:

  1. Ρε Ντισιο βαλε και τους μικρους να παιξουν επιτελους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαρώνουν τα Γκολ στην γεύση ............
    Να δεις αυτοι που το κοντοσουβλι ωφελησε και το γκολακι το χουν στο τσεπακι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα...μπράβο στα συνεταιρακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News