Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Θ. Τζάκρη: «Δεν πιστεύω ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς»


Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε σήμερα στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά και για το ενδεχόμενο να ηγηθεί του νέου φορέα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με τη γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη για πλατιά απεύθυνση του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία και στον πολιτικό προοδευτικό χώρο.

Στο κάλεσμα αυτό χωράνε όλες οι προοδευτικές δυνάμεις, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και η Πλεύση Ελευθερίας και όχι η Νέα Αριστερά, που αποτελεί ένα απονομιμοποιημένο λαϊκίστικο μόρφωμα, όπως έχει πει κι ο πρόεδρος», υπογράμμισε αρχικά η κ. Τζάκρη, σημειώνοντας ωστόσο πώς ο κ Κασσελάκης έχει απευθύνει κάλεσμα προς τους ανθρώπους της Νέας Αριστεράς.

Τι είπε η Θεοδώρα Τζάκρη για το ενδεχόμενο κοινού ψηφοδελτίου

«Βεβαίως και υπάρχει το ενδεχόμενο του κοινού ψηφοδελτίου, άλλωστε όταν λέμε συναίρεση κομμάτων εννοούμε συγχώνευση των κομματικών σχηματισμών και δημιουργία ενός ευρύτερου κομματικού σχηματισμού με ένα ψηφοδέλτιο ενιαίο, με κοινό ηγέτη που θα προκύψει από την κοινή βάση όλων των κομμάτων». «Ο κύριος Παππάς λέει κάτι διαφορετικό και αυτό δεν γίνεται εκ των πραγμάτων γιατί υπάρχει και ένα πρακτικό ζήτημα», πρόσθεσε.

Απέκλεισε το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του νέου φορέα

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο υποψηφιότητας του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, υπογράμμισε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παραιτήθηκε πριν έναν χρόνο μετά από 15 χρόνια προεδρίας, επομένως δεν θεωρείται πιθανόν κάτι τέτοιο.

«Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι καθόλου εν αποστρατεία»

«Ο κύριος Τσίπρας έχει αναλάβει έναν ρόλο διεθνή και εθνικό θα έλεγα. Δεν είναι καθόλου εν αποστρατεία, έχει διεθνή ακτινοβολία και θα μπορούσε να διεκδικήσει έναν περισσότερο ενεργό ρόλο στην Ευρώπη».

Τέλος, μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε «οδυνηρή» την «περιδίνηση στην οποία βρίσκεται», ευχόμενη να βγει σύντομα από την κατάσταση που αντιμετωπίζει, καθώς «η εσωστρέφεια δεν κάνει καλό στη δημοκρατία».

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News