Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Πρόβλημα υδροδότησης στην Έδεσσα


Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 είναι προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από τις 07.30 έως 14.30 σε ευρεία περιοχή του Δήμου Έδεσσας εκτός της πόλεως αλλά περιμετρικά αυτής, καθώς και σε οικισμούς του δήμου.

Ως εκ τούτου θα τεθούν εκτός λειτουργίας οι εγκαταστάσεις του υδραγωγείου της «Καρκάγιας» και θα υπάρξει διακοπή στην υδροδότηση της περιοχής βορείως του Εδεσσαίου ποταμού (περιοχές Καταρρακτών, Ηρώων, Μισιρί, Εργατικών κατοικιών, Σμαρέκας και έναντι του Σταθμού Ο.Σ.Ε.), ενώ είναι πιθανόν να παρατηρηθεί πτώση πίεσης στο υπόλοιπο δίκτυο.

Επιπλέον εξαιτίας της προγραμματισμένης διακοπής ηλεκτροδότησης θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στους οικισμούς Κλησοχωρίου, Πλατάνης, Δροσιάς, Βρυτών, Καρυδιάς και Περαίας, καθώς θα τεθούν εκτός λειτουργίας αντλιοστάσια και γεωτρήσεις.

Ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

Αντώνιος Μ. Κυρμίζογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News