Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Συνελήφθη 35χρονος για την θανατηφόρα παράσυρση πεζού έξω από την Αριδαία


Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή της Πέλλας όταν ένα όχημα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 68χρονο και στη συνέχεια ο οδηγός εγκατέλειψε το σημείο.

Η θανατηφόρα παράσυρση έγινε περίπου στις 9 το πρωί όταν, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του οχήματος παρέσυρε το θύμα στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας - Έδεσσας.

Ο άτυχος 68χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα ο οδηγός ήρθε σε επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προχώρησαν στην σύλληψη του. Πρόκειται για 35χρονο κάτοικο τοπικής κοινότητας της Αλμωπίας.

Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News