Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Απίστευτο: Σκύλοι «επιτέθηκαν» σε σταθμευμένο όχημα και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές


Σοβαρότατες ζημιές προκάλεσαν αδέσποτα σκυλιά σε ένα σταθμευμένο όχημα στα Νέα Μουδανιά, στην Χαλκιδική.

Τα σκυλιά που πιθανώς κυνηγούσαν μια γάτα, προκάλεσαν γδαρσίματα και πολλαπλές ζημιές.

Ο πατέρας της ιδιοκτήτριας του οχήματος, Τάσος Χιδίρογλου, μιλώντας στο MEGA, είπε ότι, «όταν είδαμε το βίντεο, δεν το πιστεύαμε ότι τρία τεράστια σκυλιά θα μπορούσαν να κάνουν τέτοια τέτοια ζημιά. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόση δύναμη έχουν. Καταστράφηκαν δυο φτερά, το καπό, ο προφυλακτήρας, ξηλώθηκε η πινακίδα και σε άθλια κατάσταση. Στην αρχή δεν ξέραμε ποιος το είχε κάνει».

«Ξέρετε ότι στα Μουδανιά κυκλοφορούν με ξύλα στα χέρια; Για να προστατευτούν από τα σκυλιά; Έχουν γίνει επιθέσεις στο παρελθόν. Είχαν δαγκώσει ανθρώπους. Φανταστείτε να ήταν η κόρη μου εκεί εκείνη τη στιγμή», προσθέτει ο κ. Χιδίρογλου.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι το έκανε άνθρωπος και απορούσαμε γιατί, τι έχουμε κάνει. Όταν είδαμε το βίντεο τρομάξαμε«, κατέληξε ο ίδιος.

3 σχόλια:

  1. Απιστευτο. Σε τι κόσμο ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στον κόσμο που εμείς χτισαμε και συνεχίζουμε.. για όλα είμαστε υπεύθυνοι μόνο οι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόση βία εναντίον των ζώων ήρθε η ώρα να επιτεθούν και αυτά..Φυσικά κ δεν φταίει ο καθένας όμως δυστυχώς την κακια μερικών την πληρώνουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News