Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Θρίλερ στα Κύθηρα: Γυναίκα εντοπίστηκε απανθρακωμένη και χωρίς ρούχα


Νεκρή, γυμνή και απανθρακωμένη, εντοπίστηκε μια γυναίκα περίπου 60 ετών στα Κύθηρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γυναίκα αναγνωρίστηκε από τον σύζυγό της. Δίπλα στη σορό της εντοπίστηκε ένας αναπτήρας και ένα δοχείο από εύφλεκτο υγρό.

Το ζευγάρι διατηρεί κατάστημα με σουβενίρ στο νησί.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, ο εντοπισμός της σορού έγινε από έναν περαστικό στο δρόμο προς Κακόπρινο, ενώ έχει ήδη κληθεί ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr από τοπικούς παράγοντες, η γυναίκα εντοπίστηκε στον Κακόπρινο από πολίτη που περνούσε από το σημείο γύρω στις 7:30 το πρωί.

Ο άνδρας ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο.

Κύθηρα: Πιθανότερο το σενάριο της αυτοχειρίας

Σύμφωνα με τις Αρχές, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και εξετάζονται, ωστόσο η πρώτη εκτίμηση τουλάχιστον των αστυνομικών είναι ότι πρόκειται για αυτοχειρία. Και αυτό γιατί δίπλα στη γυναίκα βρέθηκαν ο αναπτήρας και το μπουκαλάκι, που μάλλον είχε νέφτι.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ακόμη ότι δεν υπάρχει ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας και επιπλέον η οικογένειά της δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιον που θα ήθελε να της κάνει κακό, ενισχύοντας το σενάριο περί αυτοκτονίας.

Την τελική απάντηση για το τι συνέβη στη γυναίκα στα Κύθηρα θα τη δώσει ο ιατροδικαστής, ο οποίος σπεύδει στο σημείο και ο οποίος προς το παρόν έχει δει μόνο τις φωτογραφίες που του έχουν στείλει από την ΕΛ.ΑΣ. για μια πρώτη εκτίμηση.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News