Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα για τον ΣΥΡΙΖΑ: Τώρα ο Κασσελάκης αδειάζει την Τζάκρη - Αποδέχεται την πρόταση Χατζηδάκη


Κωλοτούμπα στην... κωλοτούμπα για τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε λίγες ώρες. Ο Στέφανος Κασσελάκης «άδειασε» τη Θεοδώρα Τζάκρη και δέχεται να γίνει η συζήτηση των προτάσεων του κόμματος, παρουσία του ΓΛΚ.

Νωρίτερα σήμερα η Θεοδώρα Τζάκρη σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αρνητικός στην πρόταση Χατζηδάκη για συζήτηση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ωστόσο, ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του έδειξε να κάνει στροφή 180 μοιρών. «Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον ''κήπο'' μας ζητηθεί» λέει.

Κασσελάκης: Φέρτε τώρα στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για ακρίβεια και φορολογία

«Στην αρχή ήταν τα ''λεφτόδεντρα', μετά ήρθε το ΓΛΚ να δικαιώσει την κοστολόγηση των προτάσεών μας για την ακρίβεια και το φορολογικό. Τώρα τα νέα ''δέντρα'', αυτά της αποφυγής της συζήτησης, τα ποτίζει προσχηματικά ο κ. Τασούλας.

Οι προτάσεις νόμου που βελτιώνουν τη ζωή των πολιτών συζητούνται στη Βουλή. Με ανοικτά μικρόφωνα. Ωστόσο, θα βρεθούμε να τις παρουσιάσουμε σε όποιον ''κήπο'' μας ζητηθεί.

Καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την πρωτοφανή παραβίαση του Κανονισμού της Βουλής και τη στρεψόδικη ερμηνεία του Συντάγματος από την κυβέρνηση και τον κ. Τασούλα.

Η συζήτηση των κηπουρών και των περικοκλάδων δε θα μειώσει την ακρίβεια. Μην κρύβεστε πίσω από άλλους κ. Μητσοτάκη. Φέρτε ΤΩΡΑ στη Βουλή για συζήτηση τις προτάσεις νόμου του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια και τη φορολογία».

Νωρίτερα, τις δηλώσεις της Θεοδώρας Τζάκρη σχολίασε και ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

«Αρχικά νόμιζα ότι “γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος” και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δεχθεί να συζητήσουμε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής το δημοσιονομικό κόστος των προτάσεων Κασσελάκη με στοιχεία και παρουσία εκπροσώπων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Το ξανασκέφτηκαν, κατάλαβαν τι θα συνέβαινε και ξαναγύρισαν στην ασφάλεια των πολιτικών παραμυθιών. Διότι στη συζήτηση αυτή θα αποδεικνυόταν το μέγεθος του λαϊκισμού και των ψεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Θα αποδεικνυόταν ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία δεν είχαν κοστολογηθεί και εάν υπήρχε ποτέ η πιθανότητα να εφαρμοστούν θα οδηγούσαν την οικονομία στα βράχια. Δηλαδή, σε νέα επιτήρηση και μνημόνια.

Η συζήτηση στη Βουλή θα ήταν η ώρα της αλήθειας, αλλά όπου υπάρχει η αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ το βάζει στα πόδια».

7 σχόλια:

  1. πολυ απορω με αυτην την γυναικα, ρε Θοδωρα που πηγες και εμπλεξες με τον ΕΓΩ; ειχες ενα προσωπο πανελλαδικα και τωρα το ξεφτελιζεις, κριμα δεν περιμενα να πεσεις ετσι, και ας λες παντου οτι ξερεις εσυ τι κανεις. τιποτα δεν ξερεις γελανε ολοι εκτος τους κολλητους σου, το ειδες και στην Πελλα τεταρτοπεμπτη, της επομενες θα βλεπεις τα οπισθια της Λατινοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο αρχηγος σου Θοδωρα μιλαει για οικονομικη δικαιοσυνη, δικαιοσυνη λοιπον ειναι νε πληρωσει στην εφορια τα 11 εκατομυρια και να αφησει τα παχια λογια, περαστε απ το ταμειο κυριε Κασσελακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aridea news έγινες βλέπω τοπικό Σκάι γελάει ο κάθε νοήμων πολίτης της Αλμωπίας, φτάνει να εκτίθεσε έτσι, ξέρουμε είσαι ΝΔ κόκαλο μην το δείχνεις όμως με το παραμικρό.Ποσο είπαμε πήγαμε 27%; κοντά είναι και το 17 χααχαχαααχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νοήμων πολίτης χα...χ.α....χα......ολα τα κόμματα δηλαδή κάτω απο 20% θα ειναι; ρε γιατρός σε ειδε;

      Διαγραφή
    2. Δεξιουλη μου εσύ παρεξηγηθηκες βλέπω; το δικό σου θα είναι σίγουρα κάτω από 20% οπότε άσε τα άλλα και κοίτα το χαμογελαστό παιδί μίστερ μπιν να τα κάνει όλα σκατα,από το 41 πήγαμε στο 27 έρχεται και ο άσσος μπροστά λίγη υπομονή κάνε χαχαχαχααχαχαχαχαχαχααχ

      Διαγραφή
    3. Μητσοτακη θα λετε και θα κλαιτε αλλα 10 χρονια κοτουλες χα...χα...χ.α..

      Διαγραφή
  4. 7.32 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΣΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΣ ΜΩΡΗ? ΑΥΓΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News