Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Τα μεγάλα κανάλια στα πόδια της Μενεγάκη μετά το διαζύγιο από το Mega - Η πρόταση Ατζούν και οι άλλοι ενδιαφερόμενοι


Η ξαφνική αποχώρηση-βόμβα της Ελένης Μενεγάκη από το MEGA σχολιάστηκε την Πέμπτη από τις πρωινές εκπομπές. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια δεν έφτασε σε κάποια συμφωνία στις διαπραγματεύσεις της με το Μεγάλο Κανάλι με αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποχωρήσει.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου, μετά το τέλος της εκπομπής της, η Μενεγάκη ανακοίνωσε στους συνεργάτες της την απόφασή της για την αποχώρησή της από το MEGA. Έκτοτε υπήρξαν πολλές φήμες σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον.

Στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, την Πέμπτη 18/4, ωστόσο αποκάλυψαν μία σημαντική πληροφορία, τονίζοντας ότι την ώρα που το μέλλον της Σκορδά στον ΣΚΑΪ αμφισβητείται, η Μενεγάκη έκανε ραντεβού με το κανάλι του Φαλήρου.

Το κρυφό ραντεβού της Ελένης Μενεγάκη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη και συζήτησε μαζί της, και της πρότεινε δύο project.

Της πρότεινε να παρουσιάσει από τη μία πλευρά το The Voice, ένα μουσικό show που για χρόνια αγαπήθηκε από το κοινό και σημείωνε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ έγινε λόγος και για την παρουσίαση μίας καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν η παρουσιάστρια έχει πάρει την τελική της απόφαση, καθώς σίγουρα την έχουν προσεγγίσει πολλά πρόσωπα του χώρου με ενδιαφέρουσες προτάσεις και υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να απαντήσει τι σκοπεύει να κάνει.

Προτάσεις στην Ελένη Μενεγάκη από άλλα κανάλια

Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο ΑΝΤ1 ενδιαφέρεται επίσης για την Ελένη Μενεγάκη. Το κανάλι έχει σκεφτεί το όνομα της παρουσιάστριας για το νέο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Είναι αναμενόμενο πως θα προκύψουν και άλλες προτάσεις συνεργασίας προς την Ελένη Μενεγάκη από μεγάλα κανάλια, την ώρα που η ίδια διαπραγματεύεται εκ νέου το τηλεοπτικό της μέλλον. Η ίδια παραμένει σταθερή στην επιθυμία της να αναλάβει μεσημεριανή εκπομπή, ωστόσο, στη ζωή όλα ανατρέπονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News