Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Άγρια κόντρα! Κυριλίδης κατά Τζαμτζή: «Με βλέπετε στον ύπνο σας» (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην τελευταία Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, σημειώθηκε έντονη αντιπεράθεση μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης "Μακεδονία Μπροστά" Δήμου Κυριλίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζη. Αφορμή η γέφυρα του Αρσενίου. Εν συνεχεία ο Δήμος Κυριλίδης αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας πως "ο κ. Τζαμτζης μας εμπαίζει".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

4 σχόλια:

  1. Και ξυπνάει από τα γελια🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι γίνατε γραφείο τύπου κ. Βαφειάδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ΜΜΕ τι ειναι ηλίθιε; ελευθερα δεν πρέπει να ειναι για να λές κ εσύ την μαλακία σου;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News