Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Ανεξάρτητος Βουλευτής των Σπαρτιατών επιτέθηκε σε Βουλευτή της Ελληνικής Λύσης


Ενα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντινο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον έπιασε από τον λαιμό και τον έριξε κάτω. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο Κωνσταντίνος Φλώρος φέρεται να προσπάθησε να δικαιολογήσει την αδιανόητη ενέργειά του λέγοντας πως ο Β. Γραμμένος τον έβρισε χυδαία και τον απείλησε πως θα τον βάλει φυλακή με βραχιολάκια.

Το περιστατικό σημειώθηκε την ώρα που στην ολομέλεια της Βουλής βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για την άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, μετά από μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου (άνηκε στο κόμμα Βελόπουλου) έχει κατηγορήσει τον κ. Βελόπουλο πως τον εξύβριζε μέσω κρυφού λογαριασμού στο twitter.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΕΛ.ΛΥΣΗΣ δια του Κ. Χήτα αν και έχει αρνηθεί τις κατηγορίες λέγοντας ότι ο λογαριασμός δεν είναι δικός του, έχει ζητήσει την άρση της ασυλίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News