Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΣΥΡΙΖΑ: «Αλέξη έλα πάνω» είπε ο Κασσελάκης και ανέβασε τον Τσίπρα στη σκηνή - Παρουσιάστηκε το ευρωψηφοδέλτιο


Τα «αποκαλυπτήρια» του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ έγιναν απόψε στο Κέντρο Πολιτισμού – Ελληνικός Κόσμος. Το παρών στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έγινε δεκτός με το σύνθημα «Τσίπρα γερά, να φύγει η δεξιά».

Ο Στέφανος Κασσελάκης παίρνοντας τον λόγο χαιρέτισε τον Αλέξη Τσίπρα από τη σκηνή. «Γεια σου Αλέξη! Τι γίνεται;» είπε χαμογελώντας... Η εκδήλωση που διήρκησε σχεδόν τρεις ώρες ολοκληρώθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνεται ξανά στον πρώην πρόεδρο του κόμματος και να τον καλεί να ανέβει στο βήμα μαζί με τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές.


Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβηκε στη σκηνή, χαιρέτησε έναν - έναν τους υποψηφίους και όλοι μαζί στήθηκαν για την οικογεναιακή φωτογραφία. Η Κουμουνδούρου είχε ήδη ανακοινώσει τους 37 υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Οι 35 προέκυψαν από τις προκριματικές εκλογές του κόμματος ενώ υποψήφιοι θα είναι εκ νέου οι δύο νυν ευρωβουλευτές του κόμματος, Κώστας Αρβανίτης και Έλενα Κουντουρά.

Χθες, έγιναν γνωστά και τα πέντε ονόματα που πρότεινε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρόκειται για τη Μέλπω Λεκατσά, Συνταξιούχο Φαρμακοποιό τη Δέσποινα Σίνου, Επίκουρη Καθηγήτρια Δημοσίου Δικαίου, αναπληρώτρια Κοσμήτορα Σχολής Νομικών, Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord, τη Βιολέτα Κόρδατζη, Μηχανικό μηχανολογικού σχεδιασμού, τον Βασίλη Παπαλαζάρου, Μεταδιδακτορικό Ερευνητή – Βιολόγο και τη Λυδία Βενέρη Δικηγόρο, διεθνολόγο, Υποψήφια Διδάκτορα Διεθνούς Δικαίου.

Δείτε όλο το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News