Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου κατακεραυνώνει την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του 15%: «Μην ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη»


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Με την επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τελικά το μόνο που θα κερδίσουμε θα είναι η καθημερινή χρήση και γνώση των παροιμιών μας... Έχει σειρά λοιπόν η εξής παροιμία: "Μη ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη" κ. επικεφαλής, όπως θέλετε να σας προσφωνούμε.

Νέος υποψήφιος δήμαρχος εμφανίστηκε παράδοξα για το κοντινό 2028, λέει η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, σε μία δημοσίευση "εξυπνάδας της" και απαντώ:

Εγώ και για την επόμενη ώρα λέω πάντα, πρώτα ο Θεός και εφόσον είμαστε γεροί!

Δεν ξέρουμε από που διέκρινε νέα υποψηφιότητα δημάρχου, αλλά θα δώσω την ίδια απάντηση που δίνω από το 2014:

"Πεδίον δόξης λαμπρόν για τον καθένα και την καθεμία". Μακάρι άξιοι και έντιμοι συμπολίτες μας να θέλουν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, επιζητούμε τον πλουραλισμό, άλλωστε το 2014 ήμασταν 5 υποψήφιοι δημοτικοί συνδυασμοί, το 2019, 4 συνδυασμοί και το 2023, 3 συνδυασμοί.

Και όπως φαίνεται ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε η επιλογή των συνδημοτών μας.

Η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με το 15% που έλαβε και όχι 20% όπως ψευδώς αναφέρει το μέσο που τη στηρίζει και στο οποίο δηλώνει απόλυτη υποτέλεια, ας κοιτάξει τα του οίκου της και τι θα κάνει η ίδια το μακρινό 2028...

Θα μπορέσει να είναι εκ νέου υποψήφια;

Το 2023 υπήρξε λύση ανάγκης, ελλείψει άλλων διαθέσιμων υποψηφίων και αυτό φυσικά οφείλεται στη δυναμική της δικής μας ομάδας. Προτάθηκε λοιπόν η ίδια ως υποψήφια για να εκπροσωπήσει τους ελάχιστους που μας αντιπολιτεύονται και έκανε συνδυασμό της ανάγκης, με υποψηφίους τον πατέρα της, τον σύζυγό της, το παιδί της, τις αδελφές της, τους γαμπρούς της, τους θείους της, τα ξαδέλφια της, με υποψηφίους εργαζόμενους επιχειρηματία της περιοχής μας, μετά την παρέμβαση του επιχειρηματία....εξάλλου αυτό που την ενδιέφερε ήταν μόνο η αυτοπροβολή της..

Ας κοιτάξει λοιπόν τι θα κάνει η ίδια το μακρινό 2028, ας κοιτάξει να κάνει ένα αξιόμαχο συνδυασμό, ας μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας και της ειλικρίνειας στους συνδημότες μας και μετά ας κάνει ότι θέλει, ουδόλως μας αφορά και μας απασχολεί!

Εμείς έχουμε πολύ σοβαρά θέματα για τα οποία εργαζόμαστε, αλλά οφείλουμε ν απαντούμε όταν μας προκαλούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News