Τρίτη 2 Απριλίου 2024

Με την Πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ν. Παρούτογλου


Σε μια εναλλακτική πρωτοβουλία, συμμετείχε ο δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου την Τρίτη 2 Απριλίου. Συναντήθηκε με την Πρόξενο της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη Κάρμεν Ηλιάνα Μιχαλτσέσκο.

Η συνάντηση χαρακτηρίζεται με ενθουσιασμό, γιατί ηταν προσαρμοσμένη στην φιλοσοφία εξωστρεφούς ανάδειξης της ευρύτερης περιοχής.

Ετσι ο Νίκος Παρούτογλου είχε την ευκαιρία στο Προξενείο της Ρουμανίας, να αναπτύξει το σχέδιο και την προοπτική για την Αλμωπία.

"Είχα την τιμή με την Κ. Μιχαλτσέσκο, να συζητήσω διεξοδικά μια σειρά θεμάτων,με κύριο προσανατολισμό τον εναλλακτικό τουρισμό και τον πολιτισμό", μας είπε ο δήμαρχος και συνέχισε λέγοντας: "Πέρα από τα εθιμοτυπικά προχωρήσαμε στην ουσία,αναζητώντας τρόπους άμεσης και συγκεκριμένης συνεργασίας. Μαζί με το φυλλάδιο των λουτρών, ένα ευρύ δείγμα τοπικών προϊόντων καθώς και φιλοφρονήσεων, συμφωνήσαμε την περαιτέρω συνεργασία με ανταλλαγή ιδεών-προτάσεων,πάνω σε πολιτιστικά και τουριστικά θέματα. Συμφωνήσαμε σε αμοιβαία ανταλλαγή επισκέψεων στο Βουκουρέστι και την Αριδαία αντίστοιχα, καθώς και την αδελφοποίηση με έναν Δήμο της Βαλκανικής χώρας". Καταληκτικά ο Νίκος Παρούτογλου τόνισε: "Είναι μόνο μια αρχή για να ξετυλίξουμε το σχέδιο που παρουσιάσαμε και δεσμευτήκαμε προεκλογικά".

Μετά την συνάντηση με την Ρουμάνα πρόξενο, ο δήμαρχος συμμετείχε στην Π.Κ.Μ. σε εκδήλωση για την προσαρμογή των περιφερειών στην κλιματική αλλαγή.

Η πρόβλεψη την καιρικών φαινομένων, τα αντιπλημυρικα έργα,οι υδάτινοι πόροι και η άρδευση, ήταν στην κύρια ατζέντα της θεματολογίας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΟΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News