Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου με μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Έδεσσας


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δέχθηκε στο γραφείο της, την Τρίτη 23 Απριλίου 2024, την επίσκεψη μαθητών κι εκπαιδευτικών από το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Έδεσσας στ΄οποίο φοιτούν παιδιά κι από το Δήμο Σκύδρας.

Σε προηγούμενη συνάντηση και στο πλαίσιο της συνέχισης των επαφών και της συνεργασίας του Δήμου με το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. είχε προταθεί από την πλευρά του Δήμου και συμφωνήθηκε να ζωγραφίσουν οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Κ. έναν πίνακα που αντίγραφό του να κοσμούσε την πασχαλιάτικη κάρτα του Δήμου Σκύδρας, όπως και τελικά έγινε.

Τον πίνακα λοιπόν αυτόν, που κοσμεί πλέον το Δημαρχείο, παρέδωσε στη Δήμαρχο αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Ε.Κ. αποτελούμενη από τους μαθητές: Λαζαρίνα Παρασκευαΐδου, Ιωάννα Παυλίδου, Λάζαρο Πολυχρονιάδη, Βαλάντη Τουρλούμη και τους εκπαιδευτικούς: Λεωνίδα Γκέλο εικαστικό, Κατερίνα Καραγιαννίδου μουσικό και Άνθιμο Χατζάκη εργοθεραπευτή.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με αμοιβαίες ευχαριστίες για τη συνεργασία και με την ανταλλαγή ευχών ενόψει της γιορτής του Πάσχα και της Ανάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News