Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ο σεβασμός κερδίζεται και η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου τον κερδίζει επάξια - Με γνώση, εμπειρία, σκληρή δουλειά και με στόχο την ανάπτυξη και την προοπτική


Δείχνει για άλλη μια φορά τον δρόμο η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε το γεγονός ότι κερδίζει τον σεβασμό και τη συνεργασία σε κεντρικό επίπεδο, ούτε γιατί πετυχαίνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο της.

Η κ. Ιγνατιάδου πραγματοποίησε πολύ ουσιαστικές συναντήσεις και επαφές στην Αθήνα, με στόχο να πείσει τα κέντρα λήψης των αποφάσεων ότι το Ειρηνοδικείο της Σκύδρας πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

Συνοδευόμενη από τον υφυπουργό ΥΠΑΑΤ Διονύση Σταμενίτη και συνεργάτες της, επισκέφθηκε τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης, κ. Φλωρίδη και κ. Μπούγα αντίστοιχα και υποστήριξε το δίκαιο και εύλογο αίτημα για τη διατήρηση του Ειρηνοδικείου Σκύδρας, ήτοι την αναβάθμισή του σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο, όπως ορίζει το σχετικό σχέδιο νόμου. Παρουσίασε και εξήγησε όλα τα δεδομένα του Δήμου Σκύδρας και του ιδιόκτητου Ειρηνοδικείου. Όπως επίσης, παρουσίασε την ακαταλληλότητα των δικαστηρίων της Έδεσσας, να στεγάσουν και να εξυπηρετήσουν δικηγόρους, υπαλλήλους και διαδίκους και από το Δήμο Σκύδρας.


Για όσους γνωρίζουν την κατάσταση του "Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας" κατ' ευφημισμό ο όρος, ξέρουν ότι είναι άκαιρη, άκυρη και ανεπίτρεπτη η οποιαδήποτε μεταφορά ύλης, δικαστικού αντικειμένου και προσώπων στα δικαστήρια της Έδεσσας, με εμφανή τα σημάδια της κατάρρευσης και της ανεπάρκειας χώρου.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος μετά τη συνάντηση, "Η Περιφέρεια πρέπει να υποστηρίζεται από το κεντρικό κράτος και να αντιμετωπίζεται ισότιμα και δίκαια, ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν τα ίδια δικαιώματα, τις ίδιες δυνατότητες. Ο υπουργός και ο υφυπουργός, που είναι συνάδελφοι δικηγόροι, δήλωσαν ότι θα εξετάσουν το αίτημα μας και θα το μεταφέρουν στον Πρωθυπουργό. Από το υπουργείο Δικαιοσύνης ζητάμε δικαιοσύνη για όλους και περιμένουμε από τους αρμοδίους υπουργούς - δικηγόρους να δώσουν λύση!".


Η παρουσία της Δημάρχου Σκύδρας στην Αθήνα, αποτελεί πρότυπο διεκδίκησης. Άρτια προετοιμασμένη, ενημερωμένη για όλα τα επιμέρους ζητήματα, επισκέφτηκε τα κατάλληλα πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις. Δεν αρκέστηκε σε επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος, αλλά είδε και απευθύνθηκε σε αυτούς ακριβώς που έπρεπε.

Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκει πάντοτε ανοιχτές πόρτες σε όλα τα υπουργεία, ενώ διαχρονικά έχει κερδίσει και την εκτίμηση προσωπικά του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στην αταλάντευτη επιλογή της να βλέπει πάντοτε ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα για το Δήμο Σκύδρας και να βάζει στην άκρη τις ανούσιες κομματικές αντιπαραθέσεις.


Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου διεκδικεί για τον τόπο της, χωρίς κομματική ταυτότητα και κερδίζει την εκτίμηση και τον σεβασμό έχοντας ως όπλα τη γνώση, την εμπειρία, τη σκληρή δουλειά και με στόχο την ανάπτυξη και την προοπτική του Δήμου Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News