Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Πιο κοντά στην Αλμωπία το φυσικό αέριο - Ποιοι οικισμοί θα συνδεθούν πρώτοι


Δείτε την ενημέρωση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου για το φυσικό αέριο:

Όσον αφορά στο φυσικό αέριο, η κουβέντα σιγά-σιγά αρχίζει να ωριμάζει. Η εταιρία που ενδιαφέρεται δεν αποκλείει πλέον το να γίνει αυτή η επένδυση. Παρόλαυτά, προσανατολίζονται προς το παρόν, σε πρώτη φάση, στις περιοχές Αριδαία, Πιπεριά, Λουτράκι, Όρμα. Έχουν πάρει τον αριθμό των υδρομέτρων και φαίνεται ότι η επένδυση είναι συμφέρουσα. Που σημαίνει ότι είναι μια αρχή. Σε λίγο καιρό θα έχουμε τα πραγματικά δεδομένα να συζητήσουμε. Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν αποκλείεται τελικά να έρθει στην Αλμωπία και σιγά-σιγά αν γίνει η αρχή να επεκταθεί και στους υπόλοιπους οικισμούς.

 

3 σχόλια:

  1. Εδώ πέρασαν πέντε δημοτικές αρχές και δεν μπόρεσαν να φέρουν το νερό από τη Σωσάνδρα και ούτε έκαναν κάτι για το αρσενικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και νομιζεις οτι τους νοιαζει; ολα για τη μασα γινοντε μην εχεις αυταπάτες, ολοι σ εχουν γραμμένο στ αρ...... τους, κοιτα τη πάρτυ σου και την οικογένεια σου και ασε τους εκλεγμένους στο γλέντι τους.

      Διαγραφή
  2. Όταν είσαι δήμαρχος και σε περιμένει ένας υφυπουργός για ένα τέτοιο φλέγον ζήτημα και εσύ δεν πας χωρίς καν να ενημερώσεις τότε έχεις πλήρη την ευθύνη για ότι ακολουθήσει. Η κατάργηση του ειρηνοδικείου έχει και την δική σου υπογραφή Νίκο Παρούτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News