Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Οργανώνεται η Νέα Αριστερά στην Πέλλα


Σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής δράσης και οργάνωσης, η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Δήμου Πέλλας έκανε χθες (17/4) με μεγάλη συμμετοχή Γενική Συνέλευση στα Γιαννιτσά και προχώρησε στη συγκρότηση τοπικής εκλογικής επιτροπής για τον καλύτερο συντονισμό των δράσεων που οργανώνονται εν όψει των ευρωεκλογών.

Έγιναν εγγραφές νέων μελών και συζητήθηκαν οι προεκλογικές κινήσεις σε συνάρτηση της εισήγησης που υπήρξε από την Μεταβατική Κεντρική Επιτροπή προς τις τοπικές οργανώσεις μετά τη συγκρότηση του 8μελούς Πανελλαδικού Εκλογικού Συντονιστικού της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.


Η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ οργανώνεται για να εκφράσει στις ευρωεκλογές τα αιτήματα του προοδευτικού κόσμου για την Ευρώπη που θέλουμε. Για την οικονομία, την ανάπτυξη, τα δικαιώματα, το περιβάλλον, την ειρήνη που πρέπει σε ευρωπαϊκό επίπεδο να διεκδικηθούν με όρους ισότιμους για όλους, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς αδικίες για τους πολλούς, χωρίς κέρδη για τους λίγους.

  • Στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δομείται η εναλλακτική πολιτική αντιπρόταση…
  • Στη ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ η πολιτική επιστρέφει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News