Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Χρ. Μπάτσης: «Τα μηχανήματα είναι δημοτικά και όχι δημοσίας χρήσεως» - Τι είπε για την μεγάλη κλοπή στο Εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε ένα περίεργο περιστατικό αναφέρθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ ζούμε" και πρώην Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπάτσης ανέφερε τα εξής: "Να μας ενημερώσετε τι γίνεται με το Εργοτάξιο. Άκουσα ότι εκλάπησαν ένας υπολογιστής, τέσσερα καινούρια λάστιχα γκρέιτερ, τρεις ρεζέρβες από τα καινούρια φορτηγά, δύο καινούριες από το μπλε φορτηγό, μία σφραγιστή μπαλέτα λάδια ολόκληρη, 300 λίτρα μέσα από το αποθηκάκι και πόσα άλλα εργαλεία. Αυτά σε ένα αγροτικό δεν χωράνε, ή μπήκε δυο φορές κάποιος ή μπήκε ολόκληρο φορτηγό. Είναι τεράστιος όγκος και πρέπει να ενημερώσετε τι γίνεται. Είναι τεράστια η ζημιά και πρέπει να διασφαλίσουμε το Εργοτάξιο το οποίο έχει πλέον ότι πιο σύγχρονο υπάρχει και βλέπετε πως μαλώνουν σε άλλα Δημοτικά Συμβούλια που δεν έχουν μηχάνημα να κουνηθούν".

Στην ίδια τοποθέτηση ο κ. Μπάτσης έκανε την εξής αναφορά: "Επειδή ακούγονται διάφορα, θα πω κάτι και θα κλείσω. Τα μηχανήματα είναι δημοτικά και όχι δημοσίας χρήσεως. Δέχομαι εν μέρη αν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει να κάνει μια δουλειά, ως εκεί και τελειώνει το θέμα. Ακούγεται ότι όποιος χρειάζεται και ξέρει να χειρίζεται, παίρνει μηχανήματα. Υπάρχουν αυτές οι μαρτυρίες".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News