Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου


Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου σε ηλικία 79 ετών.

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

Με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος εξομολογήθηκε με βίντεο στο facebook την αγωνία του για την περιπέτεια της υγείας του πατέρα του, καταγγέλλοντας «σύστημα» σε δημόσιο νοσοκομείο, που αρχικά δεν ήθελε να κατονομάσει.

«Θέλω να πω κάποια πράγματα όχι για να με λυπηθείτε, αλλά για να ξεμπροστιάσω ένα σύστημα συγκεκριμένων ανθρώπων που έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση όχι μόνο εμένα, αλλά ολόκληρη την οικογένεια μου».

«Ο πατέρας μου έχει πολλά προβλήματα υγείας, καθώς κάνει και αιμοκάθαρση και έχει ζάχαρο. Πριν 15 ημέρες μπήκε στη Βούλα καθώς μαύρισε το δάχτυλο του μιας και έχει διαβητικό πόδι. Του φέρθηκαν πολύ καλά στην Βούλα, αλλά του είπαν ότι τέτοια μεγάλα αγγειοχειρουργικά θέματα δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν όπως θα έπρεπε και θα πρέπει να βρεθεί σε άλλο νοσοκομείο». Ο κ. Καλλιάνος δεν θέλησε, σε αυτό το σημείο, να κατονομάσει το νοσοκομείο και τον συγκεκριμένο καθηγητή που ανέλαβε τον πατέρα του, αφού του ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.

5 σχόλια:

  1. Καλά να πάθεις γιατί δε σε νοιάζουν οι συμπολίτες σου αλλά μόνο η οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλε το λογαριασμό στον Μπουμπουκο για τα νοσοκομεία που σου έφτιαξε και ψήφισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδατε λοιπόν πότε μιλάμε. Μόνον όταν το κακό χτυπάει την πόρτα μας. όλοι ξέρουμε τι συμβαίνει με τα δημόσια νοσοκομεία. Άλλα κλείσιμο, άλλα χωρίς γιατρούς. Λεφτά να έχεις για να μην τα τινάξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεός να τον συγχωρέσει αλλά και εμείς χάσαμε γονείς φίλε μου γιάννη και δεν το έμαθε όλος ο κόσμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News