Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Χρ. Χουρσόγλου σε Ν. Παρούτογλου: «Να αποσύρετε το θέμα της αύξησης 60% στην άρδευση»


Σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες του Δήμου Αλμωπίας, αναφέρθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο ζήτημα ακαταλληλότητας του νερού σε μεγάλο τμήμα της πόλης της Αριδαίας. Κάλεσε τη Διοίκηση να ενημερώσει τους πολίτες που αφορά το ζήτημα με προσωπικές επιστολές, ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αύξηση κατά 60% (από τα 12 στα 19 λεπτά) των τελών άρδευσης που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή. Κάλεσε τον Δήμαρχο να πάρει πίσω αυτή την απόφαση, καθώς όπως είπε ο Δήμος μας είναι κατεξοχήν αγροτικός και αυτή τη στιγμή οι αγρότες βλέπουν καθημερινά το εισόδημά τους να συρρικνώνεται. Παράλληλα, ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά την πάγια θέση που έχει εκφράσει από την πρώτη Συνεδρίαση, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία απολύτως αύξηση.

Τέλος, αναφέρθηκε στο έργο που υλοποιείται στον δρόμο μπροστά από τα ΚΤΕΛ, καλώντας τη Δημοτική Αρχή να επανεξετάσει τη μελέτη που προβλέπει πλάτος μόλις έξι μέτρα. Όπως είπε, δεν γίνεται να υλοποιείται ένα έργο που θα κάνει τη ζωή των κατοίκων πιο δύσκολη, ούτε είναι λύση να πηγαίνουν τα φορτηγά από τον περιφερειακό.

2 σχόλια:

  1. Ποιόν δουλεύεις ρε Χουρσόγλου, εσύ δεν έτρεξες να δώσεις πίστωση χρόνου στη νέα δημοτική αρχή 6 μήνες;;;; Όταν ήταν ο Μπίνος Δήμαρχος το νερό ήταν κατάλληλο;;;;; Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι, όλοι εκεί μέσα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχετε συνδιοικήσει (Ο Μπάτσης ήταν με τον Μπίνο, ο Παρούτογλου ήταν με τον Μπάτση στις αρχές της προηγούμενης δημοτικής αρχής.) Η Αλμωπία παράγει τα πάντα, το κουτόχορτο όμως μας τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απίστευτος Χρήστος. Χρησταρα είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News