Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τουρισμός για Όλους 2024: Οι οριστικοί πίνακες μετά την κλήρωση - Οι 107.204 δικαιούχοι, αναλυτικά τα αποτελέσματα


Το υπουργείο Τουρισμού σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας Μ.Α.Ε ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης του Προγράμματος «Τουρισμός για Όλους 2024» για συνολικά 107.204 δικαιούχους.

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Τουρισμού παρατίθενται:

Οριστικός Πίνακας Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις)

Προσωρινός Πίνακας Δικαιούχων (σύνολο επιτυχώς υποβληθεισών αιτήσεων)

Όπως αναφέρει το υπουργείο Τουρισμού, οι πολίτες που υπέβαλαν επιτυχώς αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα μπορούν να ενημερωθούν προσωποποιημένα για την κλήρωση της αιτήσεώς τους μέσω της εφαρμογής https://vouchers.gov.gr/tourism4all.

Οι επιδοτήσεις αναλύονται ως εξής:

  • Κληρωθέντες με βασικό ποσό ενίσχυσης € 200: ποσοστό 78,12%
  • Κληρωθέντες με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης € 300: ποσοστό 18,77%
  • Κληρωθέντες άτομα με αναπηρία από 67% και άνω με επαυξημένο ποσό ενίσχυσης € 400: ποσοστό 3,11%.

Περιπτώσεις ατόμων με αναπηρία που συμπεριλαμβάνονται στον Οριστικό Πίνακα Δικαιούχων (κληρωθείσες αιτήσεις), αλλά στην παρούσα φάση τούς χορηγείται μειωμένο ποσό ενίσχυσης, λόγω αδυναμίας εντοπισμού τους σε επίσημα ηλεκτρονικά Μητρώα, έχουν τη δυνατότητα υποβολής σχετικού Πιστοποιητικού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Προγράμματος.

Οι παραπάνω Δικαιούχοι στο σύνολό τους θα λάβουν προσωποποιημένη ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που καταχώρισαν κατά την αίτησή τους σχετικά με το χρόνο έναρξης υποβολής πιστοποιητικών, αλλά και με τα βήματα υποβολής τους.

Κατόπιν επαλήθευσης της ισχύος των υποβληθέντων πιστοποιητικών καθώς και του απαιτούμενου συνολικού ποσοστού αναπηρίας (από 67% και άνω), οι Κληρωθέντες Δικαιούχοι θα λαμβάνουν το επιπλέον ποσό ενίσχυσης που δικαιούνται έως του ποσού των €400 στην ψηφιακή τους κάρτα.

Για επιπλέον πληροφορίες/διευκρινίσεις οι Δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Κοινού 210-2150231, από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tourism4all2024@ktpae.gr

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News