Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας για τους Εθισμούς στην Εφηβεία (ΦΩΤΟ)


Μια ενδιαφέρουσα ομιλία διοργάνωσε το 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο το πρωί της Πέμπτης 11-04-2024 με θέμα «Εθισμοί στην Εφηβεία-Εξαρτησιογόνες ουσίες». Κεντρικός ομιλητής ήταν ο κος Σιάντσης Λ. από το «Κέντρο Πρόληψης Όραμα» ενώ μαθητές του σχολείου παρουσίασαν τις εργασίες τους που ολοκλήρωσαν για τη δράση.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση πάνω στο θέμα των εθισμών της εφηβικής ηλικίας αλλά και η πρόληψη.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος μαθητών, εκπαιδευτικοί καθώς και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

Μπορείτε να δείτε υλικό από την παρουσίαση, τις δραστηριότητες των μαθητών και την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του σχολείου.

1ο ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου»



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News