Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Ανθοέκθεση 10-19 Μαΐου στο Πάρκο Καταρρακτών Έδεσσας


Η Άνοιξη στην Έδεσσα με τις ανθισμένες κερασιές είναι μοναδική και την έχει αποτυπώσει ο Μενέλαος Λουντέμης ως το σκαλοπάτι όπου πατά ο θεός για να ανέβει στον ουρανό. Η Άνοιξη της Έδεσσας γιορτάζει. Με σήμα την ανθισμένη κερασιά το Εαρινό φεστιβάλ μουσικής, η Ανθοέκθεση Έδεσσας και ο Εικαστικός Μήνας Μάιος συνθέτουν την πολύχρωμη πρόταση της Έδεσσας ανοιχτή για όλους τους επισκέπτες.

Στο Πάρκο Καταρρακτών από τις 10 έως τις 19 Μαΐου 2024 στην καρδιά του Γεωπάρκου Καταρρακτών οργανώνεται Έκθεση φυτών και λουλουδιών μαζί με ένα παράλληλο πρόγραμμα δράσεων εκπαίδευσης, αναψυχής, μουσική, εκθέσεις εικαστικών τεχνών.

Στην Έδεσσα την πόλη των νερών, το ζήτημα της προστασίας του περιβάλλοντος, του πρασίνου, και της διαμόρφωσης ποιοτικών και ανθρώπινων συνθηκών ζωής, παράλληλα με την ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς συνεχίζουν και ανοίγουν την βεντάλια, σκέψεων, ιδεών, προτάσεων και δημιουργιών για να ανθίσουν σε ένα πολύχρωμο παζλ κατά την διάρκεια του 10ημέρου της Ανθοέκθεσης με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους. Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News