Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024

Θ. Τζάκρη: «Η πρόταση δυσπιστίας αποτυπώνει το δημόσιο αίσθημα, η λύση είναι η άμεση προσφυγή στην κάλπη» (ΒΙΝΤΕΟ)


Για την πρόταση δυσπιστίας τοποθετήθηκε στη Βουλή η Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη διάρκεια της συζήτησης το βράδυ της Τρίτης.

«Η πρόταση δυσπιστίας δεδομένων των κοινοβουλευτικών συσχετισμών περισσότερο αντιπροσωπεύει μια συμβολική αποτύπωση του δημοσίου αισθήματος και για αυτό τον λόγο και συνυπογράψαμε και την στηρίζουμε, γιατί όταν μια κυβέρνηση προκαλεί διαρκώς και βρίσκεται σε δυσαρμονία με το πραγματικό εκλογικό σώμα πρέπει να της αποδίδεται η αρμόζουσα απαξία», εξήγησε για τη στάση του κόμματος της, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας.

Τζάκρη: Η λύση, όπως ορθά και ξεκάθαρα το διατύπωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, είναι η άμεση προσφυγή στην κάλπη

«Η λύση, όπως ορθά και ξεκάθαρα το διατύπωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, είναι η άμεση προσφυγή στην κάλπη. Για να μπορέσει ο κ. Μητσοτάκης να φύγει δημοκρατικά και να μπορέσει η ελληνική κοινωνία να αναπνεύσει από την αντικοινωνική και αντιθεσμική διακυβέρνηση την οποία ασκεί ο ίδιος προσωπικά», είπε η κ. Τζάκρη και πρόσθεσε: «Ακόμη και όσοι επικαλούνται το επιχείρημα ότι έχει νωπή λαϊκή εντολή η κυβέρνηση, γνωρίζουν ότι αυτή η εντολή υπεξαιρέθηκε με έναν καταιγισμό ψεμάτων και συνειδητής παραποίησης της πραγματικότητας.

Σε λιγότερο από έναν χρόνο αποκαλύφθηκαν όσα συγκάλυπτε και είναι τόσο επικίνδυνος για την πατρίδα μας γιατί δεν είναι ο εξωτερικός, αλλά ο εσωτερικός εχθρός της. Υπερψηφίζουμε την πρόταση δυσπιστίας και επιμένουμε για την ταχύτερη δυνατή προσφυγή σε εκλογές».

 

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΙΤΆΞΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΆΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΈΣ ΘΑ ΚΛΆΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΎΡΟ ΔΆΚΡΥ ΤΗΣ ΚΑΡΈΚΛΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News