Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στο στρατόπεδο στη Θήβα - Τον συνόδευσε ο πατέρας του (ΦΩΤΟ)


Τις πρώτες στιγμές του στο στρατόπεδο της Θήβας περνάει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος σήμερα (15/3/24) παρουσιάστηκε στο στρατό.

Φτάνοντας στο στρατόπεδο, στις 16.00 το απόγευμα, ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε και φίλησε τον πατέρα του, πήρε την βαλίτσα του και ξεκίνησε προς την πύλη. Εκεί, στο ίδιο στρατόπεδο είχε υπηρετήσει και ο πατέρας του…

«Είναι τιμή μου που είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα» είπε μπαίνοντας ο Στέφανος Κασσελάκης… Έξω από το στρατόπεδο ήταν συγκεντρωμένος κόσμος ο οποίος χαιρέτησε τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την ώρα που έμπαινε, φορώντας το τζιν του και ένα λευκό μπλουζάκι.

 

1 σχόλιο:

  1. Βρε άχρηστε 20 μέρες θα πας και από αυτές 5 μέρες άδεια και έκανες ολόκληρο σώου. Άσε που σε πήγε ο μπαμπάκας σου στο κέντρο που παρουσιάστηκες. Έχεις γελοιοποιήσει την πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News