Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

Ν. Παρούτογλου για ημερίδα της ΔΕΥΑ Αλμωπίας: «Η παρουσία του κόσμου δυστυχώς φτωχή!» (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Ημερίδα της ΔΕΥΑ Αλμωπίας σήμερα 31 Μαρτίου 2024, με θέμα την εκτίμηση της παρουσίας αρσενικού και λοιπών παραμέτρων στο υδατικό σύστημα της περιοχής!

Η παρουσία του κόσμου, δυστυχώς φτωχή!

Σε κάθε περίπτωση, ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα και τέθηκε το πλαίσιο αντιμετώπισης τέτοιων φαινομένων.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω για την παρουσία τους, την κ. Φωτεινή Πατραμάνη, στέλεχος της επιτελικής δομής ΕΣΠΑ, την κ. Ελισάβετ Αμανατίδου, χημικό μηχανικό και την κ. Ελένη Βασιλείου, μηχανικό μεταλλείων.

Τέλος, να συγχαρώ το προεδρείο και το προσωπικό της ΔΕΥΑ Αλμωπίας για την άψογη διοργάνωση!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News