Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τί απάντησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου στην κριτική που δέχτηκε επειδή δεν ακύρωσε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις λόγω πένθους (ΒΙΝΤΕΟ)


Τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των αδικοχαμένων νέων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο το προηγούμενο διάστημα, εξέφρασε κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου.

Παράλληλα, απάντησε στην κριτική που ασκήθηκε στη Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι δεν ακύρωσε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις εις ένδειξη πένθους, λέγοντας τα εξής:

"Επειδή έγινε μια προσπάθεια από μία μερίδα συμπολιτών μας να συνδυαστεί το τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, θα πω μόνο το εξής. Ότι αντιμετωπίσαμε το θέμα με τη δέουσα σοβαρότητα και με τον πρέπων σεβασμό. Λύθηκαν όλα εκείνα τα ζητήματα που έπρεπε να λυθούν, τα κοινωνικής φύσεως και πήραμε την απόφαση ως Δήμαρχος και ως Δημοτικοί Σύμβουλοι, με προσωπικά μας έξοδα, να κάνουμε ότι μας υποδείξουν οι οικογένειες, αλλά και μετά το σαρανταήμερο μνημόσυνο να κάνουμε μία δράση στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο για την οδική ασφάλεια. Εγώ κάλεσα τους γονείς των άτυχων παιδιών να είναι ομιλητές, γιατί το χρέος μας πλέον είναι να σώσουμε έστω και έναν άνθρωπο από παρόμοια δυστυχήματα".

 

8 σχόλια:

  1. "" "" Εγώ κάλεσα τους γονείς των άτυχων παιδιών να είναι ομιλητές"" άλα.... Ντάλα... Κοίτα να φτιάξεις τα σπασμένα... Να βάλεις τις λάμπες... Κανένα STOP..... . ίσως!!!!!
    .. Γιατί έτσι όπως είναι τωρα σίγουρα θα προκαλέσεις.... δεν θα αποτρέψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νίκο έχεις ακουστά την φράση "κατόπιν εορτης"? Δεν πείθεις, κατόπιν εορτής διοργανώνεις και ομιλία στο Ξενιτιδειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα δεν πειθει, απλα εισαι ανοητος και εχεις προβλημα.

      Διαγραφή
  3. Οι προτεραιότητες που βάζεις σε χαρακτήριζαν ως άνθρωπο. Καρναβάλια ψήφισες. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρουτογλου Μπατσης σημειώσατε Χ .
    Χαμένη και πάλι η Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκολακη ντρέπομαι που είσαι και γενιά μου.καταρχην για τα χάλια του οδικού δικτύου της Αλμωπίας μαζί σε εσένα πρέπει να λογοδοτήσουν και όσοι πέρασαν από τα έδρανα του δήμου αλλά τη λέω τώρα, επίσης η αστυνομία είναι απών,καλοκαιριαζει θα αρχίσουν τα πιτσιρίκια που κακώς θα τα δώσουν τα μηχανάκια οι γονείς,και θα τα βλέπουν χωρίς δίπλωμα και κράνος και δεν θα τους καίγεται καρφί,θα αρχίσουν τα πάνω κάτω,θα μου πείς εγώ τη φταίω, φταίει η αστυνόμευση που εν μέρη περνάει από το χέρι του δήμου.Κανα μπλόκο δεν κάνει κακό, αν μειωθούν οι καφέδες των ένστολων στα γειτονικά καφέ του τμήματος κατά 5%κερδος θα είναι για την ανθρώπινη ζωή.Επισης υπάρχουν τουλάχιστον 10 διασταυρώσεις σε χωριά που καλό θα ήταν να μπει και ένα κολωφαναρο αλλά τη λέω πάλι ε; λακούβες,από Ξιφιανή για Χρυσή ο δρόμος είναι σαν την ταινία του Φρέντυ κρουκερ με τις λεύκες, φωτισμός αγνοείται δεν βλέπεις την μύτη σου,έχει και μια λακούβα σχεδόν πάνω στην γέφυρα αν πέσεις μέσα σε κατάπιε,τη να λέμε ρε Νικολάκη άστο να πάει στο διάολο,και εσύ μια από τα ίδια είσαι, Ελλάς οι άνθρωποι σου η νοοτροπία τούς το μεγαλείο σου καλημέρα καλησπέρα καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τωρα σοβαρα φταιει ο Νικος για τους δρομους της Αλμωπιας; μα ακομη δεν κυβερνησε και αλλωστε τι σχεση εχει ο Δημος με τους εκτος χωριων δρομους; αυτα ειναι της περιφερειας, σιγουρα εχεις δικαιο για την κατασταση αλλα να γνωριζεις που ριχνεις ευθηνες.

      Διαγραφή
  6. Τη χολη ειναι αυτη ρε παιδια? Για ολα φταιει ο δημαρχος..3 μηνες στη διοικηση και θα επρεπε μαλλον να τα εχει φτιαξει ολα.Να τα εχει προλαβει..Μπραβο σας!αυτοι ειμαστε!ξεχναμε κ ευκολα!ριχνουμε κ ευθυνες ακομα πιο ευκολα.την επομενη να ψηφισετε αναλογως!!και επισης η αστυνομια ειναι του δημου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News