Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Γιάννη Θεολόγου προς τον ΔΕΔΔΗΕ


Ευχαριστήριο του Αντιδημάρχου Αλμωπίας Γιάννη Θεολόγου:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την ΔΕΔΔΗΕ περιοχής Έδεσσας, για τις παρεμβάσεις στην πόλη της Αριδαιας.

Αντικατάσταση εναέριων αγωγών και κλαδέματα επικίνδυνων δέντρων που έρχονται σε επαφή με τους εναέριους αγωγούς με κίνδυνο φωτιάς και διακοπή ρεύματος.

Όπως και κάποιων επικίνδυνων κλαδιών που σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να σπάσουν από κάποιον αέρα ή ανεμοστρόβιλο και να προκαλέσουν ατυχήματα.

Ελπίζω να έχουμε και συνέχεια.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News