Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Στη ΔΟΥ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των καταναλωτών


Δείτε την απόφαση:



5 σχόλια:

  1. Έτσι πρέπει! Οι υπόλοιποι που πληρώνουμε βλάκες είμαστε, για να μην πω κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασ πληρώσουν πρώτα όλοι αυτοί τά χρέη τούς γίνανε και αντιδήμαρχοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεγαν και ένα γειά πριν τις εκλογές τώρα από πάνω μας περνάνε και δεν μας βλέπουν απλά τραγικοί και πολύ μικροί στα μάτια μας ,τη να πω και εγώ τα ίδια ότι θα έρθουν και άλλες εκλογές;όχι δεν το κάνω τούς λέω απλά ότι κάποιοι είστε πουθεναδες και ας γίνατε αντιδήμαρχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθισαν και αυτοί πάνω στο καλάμι ξέχασαν αυτοί πόσα χρωστάνε τέσσερα χρόνια είναι μετά έλα κοντά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News