Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η Δήμαρχος Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου: «Για την εντιμότητά μου κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ή να υπονοεί τίποτε»


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Σοφός ο λαός μας και οι παροιμίες του...απο κει που μας χρωστούσαν...

Και πάλι με ψέματα έστεισε μέσω του facebook λα'ι'κό δικαστήριο, ο κύριος εναντίον του οποίου κατέθεσα έγκληση για συκοφαντική μήνυση.

Και κατέθεσα έγκληση διότι από πρόθεση με συκοφάντησε δύο, τρεις ημέρες προ των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτώβρη 2023, διαδίδοντας επί λέξει: "Το χρήμα ρέει άφθονο στο Δήμο Σκύδρας!!! Με μία πολυτελέστατη έκδοση 44 σελίδων και 500 φωτο που θα ζήλευαν και στο δήμο Αθηνών η δήμαρχος Σκύδρας κα Ιγνατιάδου εξιστορεί τα πεπραγμένα της..."

Ας μου πούνε όλοι αυτοί που πήραν θέση λοιπόν, προφανώς ως γνώστες και ειδήμονες, αν αυτή η δημοσίευση συνιστά ή όχι συκοφαντία και μάλιστα λίγο πριν τις εκλογές και με τον γιό του υποψήφιο σε αντίπαλο συνδυασμό.. στην παραπάνω φράση υπάρχει αθώα ερώτηση, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται προσπαθώντας να θολώσει τα νερά ή κατάφαση, διαπίστωση ενός γεγονότος;

Η παραπάνω φράση αναφέρεται σε δήμους (Σκύδρας και Αθήνας) ή όχι; από την παραπάνω φράση του εγκαλουμένου συνάγεται ξεκάθαρα ότι την πολυτελέστατη έκδοση την πλήρωσε ο Δήμος Σκύδρας, αφού σ αυτόν ρέει άφθονο το χρήμα και το δήμο Σκύδρας θα ζήλευε και ο δήμος Αθηνών και όλη αυτή η φράση, την οποία τώρα με κάθε τρόπο αποκρύπτει, συνιστά συκοφαντική δυσφήμηση;

Δηλαδή κατά τους ισχυρισμούς του που δημόσια διατύπωσε, η δήμαρχος εξέδωσε προεκλογικά με χρήματα του δήμου Σκύδρας φυλλάδιο όπου εξιστορεί τα πεπραγμένα της...

Και μάλιστα τα ψέματα συνεχίζονται διαπράττοντας και άλλα αδικήματα... προσπαθώ να φιμώσω κάθε ανεξάρτητη και έντιμη φωνή στον δήμο Σκύδρας, όπως επανέρχεται με νέα δημοσίευση !!!!

Για την εντιμότητα μου κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται ή να υπονοεί τίποτε!

Ο μόνος δρόμος που γνωρίζω είναι αυτός της δικαιοσύνης...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News