Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Λ. Βασιλειάδης στην συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας: «Η αλήθεια θα λάμψει παρά την ομίχλη του σκότους που κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν»


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης τοποθετήθηκε σήμερα στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση δυσπιστίας που υπέβαλαν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Αριστεράς και της Πλεύσης Ελευθερίας.

Ο Βουλευτής στην ομιλία του αναφέρθηκε στην στάση της αντιπολίτευσης από τις εκλογές του 2023 μέχρι σήμερα. Σημείωσε πως η Αντιπολίτευση θεωρεί ότι «το μόνο όπλο για να κερδίσει ξανά την εξουσία είναι η σπορά ψεύδους, η αμφισβήτηση και ο αρνητισμός. Στο μόνο που ποντάρει είναι ο διχασμός η διχόνοια, η τοξικότητα, στοιχεία που ακόμα και η αριστερή ιδεολογία καταδικάζει».

Επιπλέον ο Λάκης Βασιλειάδης τόνισε πως η κυβέρνηση έχει να επιδείξει τα τελευταία πέντε χρόνια σημαντικό έργο με στόχο να «ισχυροποιήσει ξανά τη χώρα στο εξωτερικό και να φτιάξει όσα καταστράφηκαν ή δεν έγιναν τα δέκα χρόνια της οικονομικής κρίσης στο εσωτερικό».

Σχετικά με τα Τέμπη ο Βουλευτής ανέφερε πως ποτέ η κυβέρνηση δεν κρύφτηκε πίσω από τα προβλήματα και πάντα προσπαθεί να βγαίνει μπροστά και να τα διορθώνει: «Η δίκη των Τεμπών θα γίνει και η δικαιοσύνη θα αποδοθεί και αυτό είναι η θέληση όλων μας», ενώ τόνισε ότι «η αλήθεια θα λάμψει παρά την ομίχλη του σκότους που κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κατηγορώντας τους ίδιους τους θεσμούς και τη δημοκρατία».

Το βίντεο της ομιλίας: 

 

2 σχόλια:

  1. Τσου ρε Λάκη
    Πουλήθηκες και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λάκης τη να πουληθεί ρε φίλε έχει λεφτά να φάνε και οι κότες τα πρόβατα θα σκεφτεί που τον ψήφισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News