Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ν. Παρούτογλου σε Δ. Γιάντση: «Δεν σας είδα όταν διοικούσατε να προβάλετε αντιστάσεις για αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα Αντιδημάρχων» (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονη αντιπαράθεση έλαβε χώρα κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, ανάμεσα στον Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου και τον Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Χρήστου Μπάτση, Δημήτρη Γιάντση.

Αφορμή για να ανέβουν οι τόνοι ήταν τα έξοδα των αποκριάτικων εκδηλώσεων και πιο συγκεκριμένα το κόστος του ήχου, 7000€ συν τον ΦΠΑ, τα οποία στην αντιπολίτευση φάνηκαν πολλά.

Ο κ. Παρούτογλου μίλησε για αμετροέπεια είπε απευθυνόμενος στον κ. Γιάντση, πως όταν η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έκανε αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα τότε Αντιδημάρχων δεν υπήρχε η ίδια ευαισθησία για το αν τα χρήματα ήταν πολλά.

Δείτε σε βίντεο την αντιπαράθεση Παραρούτογλου - Γιάντση: 

 

9 σχόλια:

  1. Γιατί ρε aridea news δεν είναι πολλά τα 7000 για ήχο σε καρναβάλια για εσένα; αλλά τη λέω ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...αλλα τη λέω ε; ε; ε; τι λές ε; ε; ε; μαλ...... λές

      Διαγραφή
    2. Εσύ ρε πρόβατο δηλαδή τη λές;σε γλεντανε και τραγουδάς παπαρι ε παπαρι

      Διαγραφή
  2. Γιαντση άσε τον άνθρωπο να κόψει να ράψει που όλα ωραία τα βλέπει. Με 7000 για ήχο μόνο φαντάσου...οσα αφήσατε πρέπει να καταναλωθούν Δημήτρη το δεν καταλαβαίνεις. Εσείς με 3000 και τεράστια επιτυχία είχαν δεν φτάνουν. Ο κύριος μπαρουτογλου δεν πληρώνει απλά πόσα απλά τα δείνει με τόκο όλοι πρέπει να φάνε με χρυσό κουτάλι. Με λίγα δεν μπορεί έχει μάθει πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανάθεμα αν κατάλαβα τη γράφεις οτι νάνε, ο σκύλος μου καλύτερα θα τα εγραφε

      Διαγραφή
  3. ε μπρέ μπάιτσε εχει και χρυσό κουτάλι στο Δήμο; κάτι ξές ρουφιάνε αφού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάλι ρε παιδιά θα πω οκ ας πλήρωσαν για τον ήχο αυτά τα χρήματα οπως και όλοι οι γύροι δήμοι...αλλά η άλλοι δήμοι ρίχνουν και άσφαλτο συνεχώς ...ρίξτε και εσείς λιγο....παντε να σας κάνει κανένα σεμινάριο η ιγνατιαδου...η γυναίκα σας έβαλε τα γυαλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι, νερό πίνουν στης Ιγνατιάδου το όνομα!
      Και δεν κάνω πλάκα

      Διαγραφή
  5. Ο Μπάτσης έδωσε 20000 για γλυκά με κλειστή λουτρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News