Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Δωρεάν εξετάσεις πολιτών για Οστική Πυκνότητα στο Δήμο Σκύδρας


Ο Δήμος Σκύδρας συνεχίζει τις δράσεις του για την ενίσχυση των μέτρων πρόληψης και προστασίας της υγείας των πολιτών και στο πλαίσιο αυτό έχει θέσει σ΄εφαρμογή το πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων Οστικής Πυκνότητας.

Υλοποιείται μέσω του Κέντρου Πρόληψης (ΚΕ.Π.) Υγείας του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του οποίου ο Δήμος Σκύδρας είναι μέλος.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε με μεγάλη συμμετοχή στο Κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Μενηίδας (Καλή), τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, θα συνεχιστεί στη Σκύδρα μέχρι τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024. Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να εξεταστούν μπορούν ν΄απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκύδρας, τηλέφωνα: 2381351770 -1, από τις 09:00΄έως τις 14:00΄.


Η εξέταση διαρκεί λίγα λεπτά και είναι ανώδυνη.

Υπεύθυνη για το συντονισμό του προγράμματος είναι η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Ιωάννα Βέργου, τηλ.: 2381351803 και 6980414242.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News