Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Δ. Τζαμτζής: Η Π.Ε. Πέλλας έχει προτάσεις για το νέο ΕΣΠΑ


Δείτε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή:

Συμμετέχοντας στην παρουσίαση της πορείας του νέου ΕΣΠΑ που αφορούσε τις μη αστικές περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας όπου η Περιφέρεια χρηματοδοτεί Ολοκληρωμενες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ) με στόχο την ενίσχυση και την διασύνδεση του Τουρισμού με τον Πολιτισμό οι οποίες θα πραγματοποιηθούν μέσω δύο προγραμμάτων σε δύο χωρικές ενότητες: της ορεινής και ημιορεινής ζώνης της Κεντρικής Μακεδονίας και της ζώνης Στρυμονικού- Αμφίπολης.

Η ΠΕ Πέλλας έχει προτάσεις που σε συνεργασία με τους Δήμους και την γειτονική ΠΕ Ημαθίας θα προωθήσει προς υλοποίηση, όπως ο δρόμος σύνδεσης Αλμωπίας με το χιονοδρομικό του Βόρα, η δημιουργία ορειβατικών μονοπατιών, δρόμοι διασύνδεσης Ημαθίας και Πέλλας κ.α.

Η ΠΕ Πέλλας ετοιμάζεται με τις απαραίτητες μελέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News