Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Με τιμές στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως ο ΥφΑΑΤ Δ. Σταμενίτης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Ιωήλ - Δεν επικράτησαν οι ακραίες και σκοταδιστικές φωνές


Με όλες τις τιμές, παρευρέθηκε στον Εσπερινό της Συγχωρήσεως ο Υφυπουργός και Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ στην Αγία Σκέπη Έδεσσας.

Φαίνεται πως όσο περνά ο καιρός, επικρατούν οι υγιείς και ψύχραιμες φωνές στην εκκλησία και όχι οι ακραίες και σκοταδιστικές που ήθελαν τους Μητροπολίτες και τους Ιερείς σε ρόλο... πορτιέρη, να αποκλείουν όσους πολιτικούς δεν ψηφίζουν στη Βουλή κατά τη δική τους άποψη.




 

10 σχόλια:

  1. Όχι ρε φίλε, δε θα γίνει αυτό που ήθελαν κάποιοι περίεργοι για να διασύρουν την εκκλησία. Αυτή έχει κάποιες αρχές αιώνιες και διαχρονικές. Ο Θεός που πιστεύει ευλόγησε τον άνδρα και την γυναίκα για την οικογένεια. Και όχι δυο ομοφιλόφιλους. Τώρα δηλ τι έγινε και πρέπει να αλλάξει.
    Ο κ. Υπουργός ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που ψήφισε ήταν λάθος. Επομένως τώρα να τον πετροβολούμε για εντυπώσεις θα ήταν ακόμα χειρότερο. Πολύ καλά κάνει ο Μητροπολίτης και τον δέχεται στον ναό, έστω και με αυτό που έκανε. Αλλά να ξέρουμε όλοι μας. Η εξουσία έρχεται και φεύγει. Και όταν φύγει τότε αρχίζει ο απολογισμός για τα έργα μας. Με το ερώτημα. Άξιζε να κάνω αυτά που έκανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΔΑΞΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΟΧΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο και πάλι μπράβο σφαλιάρα από το ένα μάγουλο γυρνάμε και το άλλο και στο τέλος όλα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υπουργός ψήφισε το ΝΑΙ για να μην χάσει τη θέση του .. η επόμενη 4ετια όμως είναι κοντά .. απορώ πως χωριά με δεξιά φρόνιματα ακόμη του σφίγγουν το χέρι .. δεν πρεσβευει τίποτα από ΝΔ .ντροπή του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα την αλλη φορα θα ρωτησουν εσενα να τους πεις γελοιε

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ? ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο στον Μητροπολίτη μας που ειναι λογικός και οχι ψεκασμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ορθοδοξία ειναι αγάπη και κατανόηση, όλοι εσεις που νομιζετε πως ειστε πιο χριστιανοί απο καποιον άλλον να κοιταχτείτε στον καθρεφτη και να τα πειτε αυτα στον πνευματικό σας !!! Αν έχετε φυσικά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και γιατι να εχουμε; δεν κατάλαβα, μας το λες και ειρωνικά βρε ανθρωπε του μεσαιωνα, μουλάδες και υποκριτές ολοι σας.

      Διαγραφή
  7. Χριστιανός καλός είναι δηλαδή αυτός που θέλει τον γάμο ίδιου φύλλου μπράβο το μάθαμε και αυτό.Ειπε κάνεις ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα εμείς οι χριστιανοί με τους ομοφυλόφιλους;δεν νομίζω άνθρωποι είναι και αυτοί όπως και εμείς κανένα απολύτως πρόβλημα, γιατί τόσο μεράκι και καψούρα της κυβέρνησης να περάσει το νομοσχέδιο για γάμο; επειδή τυχαίνει όλοι να έχουμε φίλους γνωστούς ομοφυλόφιλους για ρωτήστε τούς ήθελαν κάτι τέτοιο;καιγοντουσαν για κάτι τέτοιο;όχι θα σάς πουν τουλάχιστον 9συους 10 άρα γιατί το κόμμα το πατριωτικό το χριστιανικό, πατρίς θρησκεία οικογένεια, έτσι δεν λένε οι γαλαζοαιματοι; γιατί άραγε τούς ετσουξε τόσο πολύ να το περάσουν;;;;οι αριστεροί είναι άθεοι,δεν είναι πατριώτες είναι ταραξίες βλέπουμε και τούς χριστιανούς πατριώτες της ΝΔ καλά που είναι και αυτοί και γελάνε τα τσιμέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News