Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Δυο υπάλληλοι κατηγορούνται για υπεξαίρεση με κλοπή χρηματοκιβωτίου στα Λουτρά Λαγκαδά


Δύο υπάλληλοι στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη κατηγορούνται για υπεξαίρεση από το ταμείο της επιχείρησης.

Πρόκειται για δυο άνδρες, έναν 38χρονο και έναν 46χρονο , με το ποσό της υπεξαίρεσης από τα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά να προσδιορίζεται σε 20.000 ευρώ, κατά το διάστημα Μάιος – Δεκέμβριος του 2022.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά. Η υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, εξιχνιάστηκε κατά την διάρκεια αστυνομικής έρευνας για τον εντοπισμό του δράστη κλοπής χρηματοκιβωτίου από τα Λουτρά Λαγκαδά που περιείχε περίπου 12.000 ευρώ.

Για την υπόθεση της κλοπής του χρηματοκιβωτίου- που τελέστηκε το διάστημα μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου του 2023- ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος, υπήκοος Αλβανίας. Ο ίδιος κατηγορείται επιπλέον για κλοπή καλωδίων από εγκαταστάσεις εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News