Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στον Δημοσιογράφο Σταύρο Βαφειάδη - Μίλησε για όλα (ΒΙΝΤΕΟ)


Πέντε μήνες μετά τη μεγαλειώδη νίκη του στις εκλογές και τρεις μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου παραχώρησε την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στο Δημοσιογράφο Σταύρο Βαφειάδη και στις ηλεκτρονικές εφημερίδες PellaNow.gr και το AridaiaNews.gr.

Ο νέος Δήμαρχος μίλησε για όλα και ξεδίπλωσε το πλάνο του. Μίλησε για τη συνεργασία του με την Κυβέρνηση της ΝΔ, αναφέρθηκε στη νέα φιλοσοφία της Διοίκησης των Λουτρών, τοποθετήθηκε για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Αλμωπίας, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, για τη ΔΕΥΑ, για τη νέα αγροτική περίοδο άρδευσης. Παράλληλα, πήρε θέση για όλα τα ζητήματα που λιμνάζουν εδώ και χρόνια, όπως η Άσπρη Αποθήκη, το κολυμβητήριο, η κλειστή αγορά και το Δασάκι Αριδαίας.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

8 σχόλια:

  1. Για τον ξάδερφό σου που διόρισες Γενικό γραμματέα στο Δήμο τι έχεις να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε αποτυχημενε Μπατσικέ κάτσε στην ονειρική σπηλιά σου και ασχολησου με προβατα

      Διαγραφή
  2. Για τά λεφτά που χρωστούν στους εργαζομένους του εργοταξίου δεν είπες τίποτα. . Υποσχεθηκεσ από την πρώτη μέρα που ανελαβεσ ότι θα τό ταχτοποιησησ ακόμη περιμένουμε. Για τά καρναβάλια είχατε λεφτά για τους εργαζομένους στα παπάρια σασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ας τον στριμωχνε με αναλογες ερωτήσεις ο δημοσιογράφος(🤣🤣🤣)που τον ρώταγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο παρουτογλου βρήκε αυτοκίνητο τζάμπα και όλο βόλτες ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο παρουτογλου δεν ξέρει τι του γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φερε πισω τον μπατση η τον μπινο που λειτουργουσαν ολα τελεια ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News