Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024

Αριδαία: Ποιοι ανέβηκαν στην εξέδρα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου - Γαλανόλευκο «ντεμπούτο» για τη Δημοτική Αρχή του Ν. Παρούτογλου


Παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου, του Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Λάκη Βασιλειάδη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ανέστη Δοβλέτη, της Αντιδημάρχου Όλγας Ολλανδέζου, του Προέδρου της Αριδαίας Δημήτρη Ταρασίδη, της Πολιτευτή της ΝΔ Μαρίας Σαραλιώτου, των Περιφερειακού Συμβούλων Δήμου Κυριλίδη και Γιάννη Στεφανίδη, εκπροσώπων του Στρατού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και τη Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αριδαία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή ήταν η πρώτη εθνική επέτειος για τη νέα Δημοτική Αρχή, που ανέλαβε καθήκοντα τον περασμένο Γενάρη, με τον Δήμαρχο να ανταλλάσσει ευχές με πολύ κόσμο πριν και μετά τη μαθητική παρέλαση.

 









7 σχόλια:

  1. Πολύ καμάρι... ο δήμαρχος! Φαίνεται από μικρός το ονειρευόταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βασιλειάδης που πούλησε το Μπατση και βιηθησε Τσερκεζο και Παρουτογλου δεν το κρύβει πλέον. Τα πρόβατα κοιμούνται κανονικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε γιατί δεν είχαμε ήχο στην παρέλαση? Έφαγες όλα τα λεφτά στα καρναβάλια και δεν έφτασαν για τη παρέλαση????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλους αυτό έκανε εντύπωση... είναι δυνατόν να παίρνουν βήμα πι μαθητές από σφυρίχτρες???? Στα καρναβάλια μας κούφανες με την ένταση κ σήμερα μούγκα....ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

      Διαγραφή
    2. Βάλε Κ καμία γραβάτα δήμαρχε... ΔΕ θα πάθεις τίποτα...... διπλή γιορτή έχουμε σήμερα!!!!!

      Διαγραφή
    3. Βρε αϋπνία που έχεις βρε τον δήμαρχο σ έκοψε τον ύπνο ΧΑ..ΧΑ..γράφε γράφε κάποτε θα σκασεις

      Διαγραφή
  4. τοσο καψιμο με τον δημαρχο ρε φιλε; κ εγω δεν τον ψηφισα αλλα δεν κανω ετσι, ισα ισα μακαρι να τα παει καλα για τον τοπο, εσενα πρεπει να σε πονεσε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News