Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ευχαριστήριο για το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2024


Το πιο πετυχημένο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι, αυτό του περασμένου Σαββάτου μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά οι σκέψεις, οι νέες ιδέες και οι προετοιμασίες για το επόμενο, το 2025, ξεκίνησαν ήδη, με σκοπό να είναι ακόμα καλύτερο και πιο πετυχημένο.

31 συμμετοχές και πάνω από 1.500 καρναβαλιστές, έδωσαν ζωή σε κάτι που μέχρι πριν 2 μήνες φάνταζε ακατόρθωτο.

Τα φώτα μπορεί να έσβησαν, οι μάσκες μπορεί να μπήκαν στα συρτάρια, αλλά οι όμορφες εικόνες που ζήσαμε θα είναι οδηγός για το μέλλον του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, με στόχο να γίνει θεσμός και ένα από τα κορυφαία της χώρας.

Η επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε την καρναβαλική παρέλαση, χειροκροτώντας τους καρναβαλιστές και όσους έλαβαν μέρος ενεργά σε αυτη.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές οι οποίοι συμμετείχαν και βοήθησαν στην άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων, τα καταστήματα που στήριξαν αλλά και συμμετείχαν στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, τους Djs που έντυσαν μουσικά την παρέλαση, τους παρουσιαστές που έδωσαν παλμό και ζωντάνια στην διοργάνωση, το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τους Διασώστες, το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, τους δημοτικούς υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με το γραφειοκρατικό κομμάτι, τους υπαλλήλους του εργοταξίου του Δήμου, τους υπαλλήλους καθαριότητας, τα ΜΜΕ για την όλη στήριξη τους, το Hotel Lidra για την προσφορά γεύματος στους τυμπανιστές, τα Λουτρα Πόζαρ, τον Δήμο Αλμωπίας που ήταν αρωγός και δίπλα μας κάθε στιγμή και προσωπικά τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου, ο οποίος κάθε φορά που το άρμα μας «κολλούσε», μας βοηθούσε να το ξεκολλήσουμε.

Τέλος, ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους 1.500 περίπου καρναβαλιστές (από συλλόγους, καταστήματα και διάφορους άλλους φορείς) που συμμετείχατε, ενεργά στην μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.

Η με τιμή

Η επιτροπή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού

4 σχόλια:

  1. Ναι αλλα τα περισσοτερα καύσιμα μπηκαν απο τα Λουτρα,αλλα τα λεφτά επεσαν στα μαγαζια της Αριδαιας.Του χρονου να δώσουν και αυτα χορηγία.Όσα ποτα πηρα ουτε 1 δν ειχε αποδειξη,ενταξει ειπαμε να βοηθησουμε,να στηριξουμε αλλα καπου ΩΠΑ.(και αν δν περασεις το σχόλιο το εχω κανει σκρινσοτ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα πάμε τώρα το μόνο που μας απασχολεί είναι οι νέες ιδέες για το καρναβάλι ρε καρναβάλια του 2025,ρε τη πίνετε και δεν μας δίνετε εάν είναι δυνατόν,ρε είστε ποίο τρομπες από τις κανονικές τρομπες, αλλά την δουλειά σάς κάνετε τα πρόβατα από κάτω βελαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κοιτάμε τα χάλια μας για το επόμενο καρναβάλι νοιαζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκεφτείτε και για το καρναβάλι του 2026. ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News