Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ν. Παρούτογλου για Φεστιβάλ Πόζαρ: «Για πρώτη φορά δεν θα γίνει δωρεάν παραχώρηση του χώρου της Λουτρόπολης, 20.000 ευρώ το τίμημα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, προχώρησε ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, σε σχέση με το Φεστιβάλ Πόζαρ 2024.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παρούτογλου δήλωσε τα εξής:

"Θέλω να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, ότι καταλήξαμε στις ημερομηνίες για το Φεστιβάλ Πόζαρ. Για πρώτη φορά δεν θα γίνει με δωρεάν παραχώρηση του χώρου της Λουτρόπολης. Συζητάμε για το τίμημα, θα είναι περίπου 20.000 ευρώ, ίσως και περισσότερο. Αυτό σημαίνει, ότι η Διοίκηση δείχνει τις διαθέσεις και τον τρόπο που σκέφτεται. Δεν τα βλέπουμε επιπόλαια τα πράγματα".

Δείτε το βίντεο:

 

14 σχόλια:

  1. Ε ναι οι αυξήσεις που έκανες στο συμβούλιο από πού θα πληρωθούν; Από την κότα με τα χρυσά αυγά! Κοίτα να διώξεις το φεστιβάλ με την συμπεριφορά σου, το φεστιβάλ που μαζεύει χιλιάδες κόσμου και αφήνει χρήμα κατακαλοκαίρο που δεν έχει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει χωράφια.Κουκάρι ,κεράσια,κλπ.Ξέρεις εσύ μπαρτσέτ.

      Διαγραφή
    2. Χωρίς να πληρώνουν μια σε ξένο χώρο .. οι αυξήσεις πληρώθηκαν ήδη.. μέσω δουλειάς

      Διαγραφή
    3. Χρήμα που; Μόνο στο Λουτράκι η υπόλοιποι Αλμωπία μηδεν

      Διαγραφή
    4. Ουτε στο Λουτράκι πια,με τα φθηνα καμπινγκ δν δουλευουν ουτε τα ξενοδοχεια,χωρια που περυσι δν δουλεψανε ούτε τα καφε στο χωριό γιατι γεμησανε με καντινες απο διαφορα μεροι της χωρας.Ειχε παιδια που ήταν απο Αλεξανδρούπολη! Αν δν ξερετε τι γινετε μην μιλατε! 10:15 τοσο πολυ σε πειραξε? Τι φοβασαι μην πληρωθει ο χώρος και δν τα βαλεις αυτα τα λεφτα στην τσεπη σου σαν μίζα?

      Διαγραφή
    5. 12.39 αν θες να ξέρεις δεν έχω κανένα κέρδος από το φεστιβάλ, ούτε ασχολούμαι με τον τουρισμό, όμως έρχεται χιλιάδες κόσμος στον τόπο μου και χαίρομαι για όλους τους άλλους που δουλεύουν και πληρώνουν υποχρεώσεις σε μια εποχή που δεν θα πατούσε κανένας στο Πόζαρ! Οι ξενώνες δουλεύουν, πέρισυ μέχρι και η τελευταία τρύπα ήταν γεμάτη, έψαχνα δωμάτιο για φίλους και δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ, ακόμη και στην Όρμα!! Όσο για τις καντίνες που σε βλέπω να ζοριζεσαι, μήπως ήρθε η ώρα να το κοιτάξουν οι υπεύθυνοι από πού θα είναι όλοι αυτοί; Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι δεν του πολύαρέσει του δημάρχου το φεστιβάλ, ακόμη δεν ανέλαβε, γκρινιαξε για τις ημερομηνίες, που είναι σταθερές και θα συνεχίσουν να είναι και αφού φύγει αυτός! Τωρα νοίκι, μέχρι να φύγει τι άλλο θα σκεφτεί;

      Διαγραφή
    6. Στο δεν εχω κανένα κέρδος απο το φεστιβαλ σταματησα να διαβαζω 🤡 και όσο για το νοικι το κοστολογιο της επιχειρησεις ποιος θα το πληρωσει ρε? Αντε να πουμε παει η μιζα συννεφο

      Διαγραφή
  2. Προφανώς και καλά κανει κ θα ζητήσει χρήματα! Μιλάμε για ένα φεστιβάλ που έφερε 8000 άτομα στην περιοχή σε ένα τριήμερο κ έχει γίνει θεσμός στην Ελλάδα, χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια κ την σκληρή δουλειά νέων ανθρώπων. Έχει φέρει τόσα έσοδα. Γιατί να μην κερδίσει ο δημοσ; Δεν είμαι απο λουτρακι, δεν ψήφισα παρουτογλου, αλλά θεωρώ ειναι απόλυτα σωστή κίνηση. Κ ούτε πρόκειται αυτό το μικρό συγκριτικά με τα έσοδα ποσό να διώξει το φεστιβάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τα πανηγύρια όμως να πληρώνουν.. όλοι σύλλογοι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάμπα ούτε η μαμά στον μπαμπά δεν δίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καιρός ήταν................Εύγε Νικόλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβαστε την αφήσα λιγο,ειναι τα 'Ψιλα γράμματα' που λένε Γραφει ο 'Συλλογος Νεων Παρουσιάζει' και οχι Διοργανώνει.Ποιός το διοργανώνει? Η εταιρία απο την Θεσ/νικη,αυτη βαζει και το μπατζετ.Οποτε καλά κανει και ζηταει νοικι! Έρχεται εδώ μαζεύει όλα τα φραγκα και γιοκ.Περυσι ειχαν 10 καντινες μεσα στην Λουτροπολη,και η επειχειρηση να ζητησει νοικι και απο αυτές! Στο 2ο stage ειχε ενα μπαρακι της αμστελ και ακουστηκε οτι το νοικιασε εταιρια,απο που και ως που εχει το δικαιωμα να παραχωρει μεσα στην Λουτροπολη χωρους? Αντε να συνελθουμε λιγο,γιατι καποιοι την ειδαν πολυ με τις πλατες της προηγουμενης δημοτικης αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εύγε Νικόλα η μία μαλάκια διαδέχεται την άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά κάνεις και ζητάς κ. Δήμαρχε αλλά με το καλημέρα 20.000; Χαλαρώστε λίγο. Να ανεβάσουν το εισιτήριο στα 70 ευρώ να δω ποιος θα πατήσει μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News