Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Καθηγήτρια ΕΚΠΑ για βιασμό 12χρονης στο Κολωνό: «Ο Ηλίας Μίχος καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Η κορυφαία καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Χριστίνα Αντωνοπούλου, που είναι και δικαστική πραγματογνώμονας και έχει ασχοληθεί με τα κυκλώματα trafficking, σχολίασε την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό και την πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο.

Μιλώντας στο Kontra, ανέφερε πως ο βασικός κατηγορούμενος «καλύπτει επώνυμους στο κύκλωμα» και ότι η μητέρα του κοριτσιού είναι αθώα.

Μάλιστα, τόνισε πως η γυναίκα κατηγορείται, ώστε να «μείνουν στο απυρόβλητο» γνωστοί βιαστές και άτομα υπεράνω υποψίας.

«Ο κ.Μίχος είναι ήρωας. Προστατεύει αυτούς τους αφανείς διακεκριμένους που ήταν μέσα στο κύκλωμα. Η Δικαιοσύνη του δίνει το δικαίωμα της σιωπής, αλλά το δικαίωμα της σιωπής το έχει αναλάβει η κοινωνία ολόκληρη. Αυτοί που έχουν τα μέσα και παίρνουν τις αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Μαζέψαν ένα τσούρμο από παραβατικούς, παρεκκλίνοντες, αρρώστους, άνθρωποι που είναι δήθεν το τελευταίο της κοινωνίας και τούς έχουν στο δικαστήριο. Το βαρύ πυροβολικό είναι στο απυρόβλητο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ξεκάθαρα, λέω ότι ξέφυγαν και είναι στο απυρόβλητο. Δεν μπορώ πιο ξεκάθαρα να το πω», είπε και πρόσθεσε πως «αυτό το παιδί μίλησε για όλη την κοινωνία και δεν τους ενδιέφερε. Ένα παιδί θα καταστρέψουμε για να προστατεύσουμε τα βαριά ονόματα. Τι είναι ένα παιδί; Αυτή είναι η διαδικασία και στο τέλος προσθέσαμε τη μάνα, γιατί με αυτή γίνεται έξω φρενών η κοινωνία, όχι με τον Μίχο. Η μάνα είναι αθώα, δεν έχει κάνει τίποτα».

.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους... μπράβο... καιρός είναι να αρχίσει ο κόσμος να μιλάει έξω από τα δόντια... ξεκάθαρα...μπράβο της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μάγκες τίποτα τυχαίο. Έχει πλέον παγιωθεί στον κόσμο, εκτός από τους άρρωστους με την παρούσα εξουσία, ότι η ανωμαλία προστατεύεται. Για τί αν δεν γίνει έτσι πολλοί υψηλά ιστάμενοι θα πάνε μέσα. Κατανοητόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News