Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Τελείωσε ο... «μήνας του μέλιτος» μεταξύ Στ. Φουντουκίδη και Γρ. Στάμκου - Οι αγκαλιές και τα χαμόγελα έδωσαν τη θέση τους στο ψυχροπολεμικό κλίμα


Τελείωσε ο… «μήνας του μέλιτος» στις σχέσεις ανάμεσα στο Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη με τον προκάτοχό του Γρηγόρη Στάμκου. Οι αγκαλιές και οι εγκάρδιες ευχές και ευχαριστήριες της βραδιάς του δεύτερου γύρου των εκλογών, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και πλέον φαίνεται πως οι σχέσεις τους έχουν διαταραχθεί.

Κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2024, η παράταξη του κ. Στάμκου ψήφισε παρών, αντίθετα από την παράταξη του κ. Καστερίδη που υπερψήφισε την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής και απηύθυνε ερωτήσεις στον πρώην Δήμαρχο.

Τα παραπάνω θέλησε να κάνει γνωστά η Δημοτική Αρχή με δελτίο τύπου που εξέδωσε, γεγονός που φανερώνει το κλίμα που υπάρχει μεταξύ νυν και πρώην. Το εν λόγω δελτίο τύπου χρησιμοποιεί λέξεις όπως «αλλαγή» και «διαφάνεια».


Κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, «ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης με την τοποθέτησή του έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα αλλαγής, διαφάνειας και ανοίγματος των δράσεων του Δήμου Πέλλας στους πολίτες», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Πέλλας. Ο κ. Φουντουκίδης τόνισε επίσης ότι «ο προϋπολογισμός αλλά και οι κινήσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχουν ξεκάθαρα το αποτύπωμα της νέας Δημοτικής Αρχής, ενώ μέσα από τις δυνατότητες που μας δίνει η νομοθεσία, θα γνωρίζουν οι πολίτες όλες τις ενέργειες του Δήμου όπως άλλωστε δεσμευτήκαμε και προεκλογικά».

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να δούμε αν πρόκειται για μια παροδική κρίση ή αν ο κ. Φουντουκίδης θέλει να κόψει κάθε δεσμό με τον κ. Στάμκο. Να θυμίσουμε ότι η επιλογή του για την Προεδρία της ΔΕΥΑ Πέλλας ήταν να παραμείνει ο Γιώργος Τόσος, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Γρηγόρη Στάμκου, στα πλαίσια μιας άτυπης συνεργασίας που κανείς δεν μπορεί πλέον να προβλέψει πως θα εξελιχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News