Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Αγώνες σκάκι των μαθητών της Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Λιούγκα:

Κάθε κίνηση απαιτεί σκέψη, προβληματισμό και προοπτική. Όμοια, στη ζωή, οι στρατηγικές κινήσεις μας οδηγούν στην επίτευξη των στόχων μας.

Σήμερα το σχολείο μας δέχθηκε μαθητές από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αλμωπίας για αγώνες σκάκι.

Στο σκάκι, η στρατηγική είναι το κλειδί για τη νίκη. Ετσι και στη ζωή, η δύναμη του μυαλού μας επιτρέπει να προβλέπουμε τις κινήσεις των άλλων και να προσαρμόζουμε την προσέγγισή μας ανάλογα.

Η εκγύμναση στο σκάκι έχει πολλές αξίες για τα παιδιά. Βοηθά στην ανάπτυξη της συγκέντρωσης, της λογικής σκέψης, της δεξιότητας στη λήψη αποφάσεων και της αυτοπεποίθησης. Επίσης, προωθεί την ανάπτυξη της κοινωνικής δεξιότητας και της αθλητικής αντοχής.

Την εκδήλωση πέρα από γονείς, εκπαιδευτικούς τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κος Παρούτογλου Νικόλαος και η υπεύθυνη του τμήματος παιδείας και πολιτισμού Κα Όλγα Ολανδέζου. Ο δήμαρχος Αλμωπίας χαιρέτησε τα παιδιά και τα προέτρεψε να ασχολούνται με δημιουργικές δραστηριότητες που προάγουν το πνεύμα και το σώμα.

Συγχαρητήρια σ' όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στον γυμναστή του σχολείου Κο Παρασκευόπουλο Μιχάλη, που ήταν η ψυχή της εκδήλωσης και όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για να πετύχουν οι αγώνες του σκάκι!





 

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News